Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Откако средив нервози и се од вчера нешто и од мене. Судијава дефинитивно беше катастрофа. Уште пред натпреварот ме фаќаше страв од судијата и испадна дека стварно требало да се плашам. Одбраната ни е уништена, ќе треба да играме со Пике (јас не би го ставал Абидал за штопер) и со Касерес.
Ама како и да е денска сум повеќе од убеден дека БАРСА че оди во Рим. Со оглед на тоа дека ќе мора хидинк барем малку да се отвори, автоматски и за нас се отвара простор да нападнеме веднаш.

Ама да ја оставиме малку таа утакмица и да мислиме за Реал. Мислам дека целиот бес од вчерашната утакмица треба да го исфрат врз Мадриѓаниве, да ги згазиме и официјално да си ја освоиме титулата во Шпанија.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Откако средив нервози и се од вчера нешто и од мене. Судијава дефинитивно беше катастрофа. Уште пред натпреварот ме фаќаше страв од судијата и испадна дека стварно требало да се плашам. Одбраната ни е уништена, ќе треба да играме со Пике (јас не би го ставал Абидал за штопер) и со Касерес.
Ама како и да е денска сум повеќе од убеден дека БАРСА че оди во Рим. Со оглед на тоа дека ќе мора хидинк барем малку да се отвори, автоматски и за нас се отвара простор да нападнеме веднаш.

Ама да ја оставиме малку таа утакмица и да мислиме за Реал. Мислам дека целиот бес од вчерашната утакмица треба да го исфрат врз Мадриѓаниве, да ги згазиме и официјално да си ја освоиме титулата во Шпанија.
Ако ги тепаме Реал титулата е наша.

I

IBIZA SOUND

Гостин
pa i da ne gi tepame,ke bidime povike od zadovolni i nereseno da zavrse
samo vo nikoj slucaj poraz
mislam duri i vo poraz barsa ke ima sila da ja osvoi titulata samo ke bidat pod mnogu mnogu golem pritisok
a real sigurno so vilareal ili valensija kiksnuva toa e povike od sigurno

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Се ближи денот "Д" за Барса и за победа на големото "ЕЛ КЛАСИКО" и секако заверка на титулата во Шпанија!!
Реал ќе треба да покаже многу многу повеќе од тоа што до сега го покажа за да и наштети на Барса.
Ремито со Челзи може само повеќе да ги мотивира Меси, Чави, Иниеста и компанија за во голем стил да ја завршат сезоната.
2 Мај и те како ќе биде среќен ден за фановите на Барса.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Се ближи денот "Д" за Барса и за победа на големото "ЕЛ КЛАСИКО" и секако заверка на титулата во Шпанија!!
Реал ќе треба да покаже многу многу повеќе од тоа што до сега го покажа за да и наштети на Барса.
Ремито со Челзи може само повеќе да ги мотивира Меси, Чави, Иниеста и компанија за во голем стил да ја завршат сезоната.
2 Мај и те како ќе биде среќен ден за фановите на Барса.
Да сега Ел Класико,со Челзи неможевте да победите Педерска екипа.Ама не знаете што ве чека....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Имам едно прашање, Ел Класико е на втори или на трети Мај?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Нема да бидам овде на форумот за време на натпреварот, така да нема да можам да го коментирам. Уште сега ќе кажам нека им е со среќа на момците и нека му покажат на Хуанде како се игра вистински напаѓачки фудбал. Реал ќе треба да направи многу, МНОГУ повеќе од тоа што го направи сега за да победи и да ја освои титулата. :smir:

P

pepito*

Гостин
за со Реал вака би требало составот да биде
Валдес,Д.Алвес,Пујол,Пике,Абидал,Бускетс,Чави,Иниеста,Меси,Ето,Анри:shok::shok:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Тешка утакмица ќе биде најверојатно со Реал како и секоја година но тоа ме погодува што гостуваме да игравме дома подруго ќе беше и се надевам дека ќе ги згазиме среде Задрид и тоа убедливо како што Рони сам ги реши 05-06 сега тоа го очекувами од Лео.Составот така некако би изгледал за Барса
1.Валдес
2.Пиќе
3.Пујол
4.Абидал
5.Дани Алвеш
6.Чави
7.Јаја Туре
8.Иниеста
9.Ето
10.Меси
11.Анри
одимее на победа среде Задрид
Visca La Barca !

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
за со Реал вака би требало составот да биде
Валдес,Д.Алвес,Пујол,Пике,Абидал,Бускетс,Чави,Иниеста,Меси,Ето,Анри:shok::shok:
Заеби Бускетс. Туре и никој друг на таа позиција.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Да сега Ел Класико,со Челзи неможевте да победите Педерска екипа.Ама не знаете што ве чека....
Вие Јуве не можевте да ги победите - тим што дојде од втора лига и ви го даде. Мудро (=

I

InF3cTeD

Гостин
искрено очекувам добар натпревар нешто налик Манчестер-Арсенал(последниов лига на шампиони) и нормално ефикасен со голови да биде интересно за гледање....и како неутрален нека победи подобриот :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom