Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.959
Откако средив нервози и се од вчера нешто и од мене. Судијава дефинитивно беше катастрофа. Уште пред натпреварот ме фаќаше страв од судијата и испадна дека стварно требало да се плашам. Одбраната ни е уништена, ќе треба да играме со Пике (јас не би го ставал Абидал за штопер) и со Касерес.
Ама како и да е денска сум повеќе од убеден дека БАРСА че оди во Рим. Со оглед на тоа дека ќе мора хидинк барем малку да се отвори, автоматски и за нас се отвара простор да нападнеме веднаш.
Ама да ја оставиме малку таа утакмица и да мислиме за Реал. Мислам дека целиот бес од вчерашната утакмица треба да го исфрат врз Мадриѓаниве, да ги згазиме и официјално да си ја освоиме титулата во Шпанија.
Ама како и да е денска сум повеќе од убеден дека БАРСА че оди во Рим. Со оглед на тоа дека ќе мора хидинк барем малку да се отвори, автоматски и за нас се отвара простор да нападнеме веднаш.
Ама да ја оставиме малку таа утакмица и да мислиме за Реал. Мислам дека целиот бес од вчерашната утакмица треба да го исфрат врз Мадриѓаниве, да ги згазиме и официјално да си ја освоиме титулата во Шпанија.