- Член од
- 5 август 2011
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 389
Па никој не рече дека нема да се плати...него дилемата беше дали е казнет Работнички со 2 натпревари дома без публика или не!kaznata e platena
Па никој не рече дека нема да се плати...него дилемата беше дали е казнет Работнички со 2 натпревари дома без публика или не!kaznata e platena
Па управата одбила да плати било какви казни, така да две утакмици ќе губи службено... 90% е вака ми кажа другар, татко му е во управен одборзашто службено?
па зашто си комплицираат за џабе,ке мора да ги платат и онака кад тад..Па управата одбила да плати било какви казни, така да две утакмици ќе губи службено... 90% е вака ми кажа другар, татко му е во управен одбор
Ќе се игра натпреварот, 108,5 %.„Се уште немаме добиено никаков доказ за уплата од страна на Работнички. На гостите им е наложено да отпатуваат на натпреварот заедно со официјалните лица, но доколку нема уплата на целиот долг, мечот нема да се одигра. Такви се пропозициите и истите ќе бидат почитувани максимално“ - ни изјавија попладнево од канцеларијата на Здружението на Кошаркарски прволигаши.
Овој натпревар ионака требаше да се игра пред празни трибини, поради казната на Работнички од крајот на ланската сезона, но многу лесно може да се случи во „Градски парк“ денеска да не се игра кошарка.
Не треба да има публика денес, ја затоа не отидов, планирав сам да се извлечкам до сала али ништо, не ми се ризикува а и дефинитивно тимот е казнет, страна поназад има и официјална потврда за тоа.Како бе ќе се одигра?
Ако биде и со публика ќе ве убијам за ширење дезинформации
Ајде ако случајно има публика, некој нека пише после како изиграл Вардар