jamaica cpb
iarba
- Член од
- 16 декември 2008
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 51
kje navivame dali od pred sala dali vo sala bitno kje navivame)))
А?epa ne si izvesten od tvojata navivachka grupa komiti?
Јас мислам дека ова е ради инцидентот за финалниот натпревар со Фени(Последниот во парк).....Затоа и Симич е казнет... Можеби не сум во право попрајте ме ....A од каде бре казнети, може некој да објасни ? Лани играа пред домашна публика во плеј оф ? Играа ...
Играа МЗТ пред домашна публика првата со Работнички ? Не, што значи казната важела и за плејоф, такво нешто немаше кај Работнички бидејќи си ја обработија во првенството инаку и за плејофот исто важеше а доказ за тоа се МЗТ.
Од кај сеа дека биле казнети за да играат пред празни трибини, гледам и по одредени медиуми тоа го пишува а никаде не е прецизирано за која казна станува збор, за таа од Купот си ја обработија, играа пред публика и со Фени и со МЗТ во плејофот.
п.с. Исто и Симич незнам зашто е суспендиран.
vo finaleto simic ne naprai nishto samo shto navivachite frlia 2 pati so upaljach zatoa e kaznata?Јас мислам дека ова е ради инцидентот за финалниот натпревар со Фени(Последниот во парк).....Затоа и Симич е казнет... Можеби не сум во право попрајте ме ....
Само претпоставка е ова...... Али друго негледам што би можело.....zashto nekoj klubovi koj si imaat malo filmche u glavata deka i bez publika kje ja izgubime utakmicata i kje dojdat so nekoj bod pred nas taka da kje vidime utre dali so publika ili bez publika no kako i da e nie kje navivame
--- надополнето: Oct 15, 2011 12:11 AM ---
vo finaleto simic ne naprai nishto samo shto navivachite frlia 2 pati so upaljach zatoa e kaznata?
zashto do sega nikoj klub ne e kaznet a sekoja utakmica ima frlanje so upaljachi?))))Само претпоставка е ова...... Али друго негледам што би можело.....
AJDE VEKJE KAZETE AKO ZNAE NEKOJ KE SE IGRA DENESKA UTAKMICAVA KE SEIGRA SO PUBLIKA ILI BEZ PUBLIKA ?????????????????????????????????????????????????
http://www.easilysharing.com/images/08731340293341388252.jpgtoa ne se znae deka del od uprava vika deka ne sme kazneti a del vika deka sme kazneti kaznata ne se znae zashto e i zashto del od uprava ja izmisluvaat kaznata pa zatoa se cheka do utre
kaznata e platena
--- надополнето: Oct 15, 2011 10:28 AM ---
http://www.easilysharing.com/images/08731340293341388252.jpg