jamaica cpb
iarba
- Член од
- 16 декември 2008
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 51
kje navivame
dali od pred sala dali vo sala bitno kje navivame
)))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А?epa ne si izvesten od tvojata navivachka grupa komiti?![]()
A од каде бре казнети, може некој да објасни ? Лани играа пред домашна публика во плеј оф ? Играа ...
Играа МЗТ пред домашна публика првата со Работнички ? Не, што значи казната важела и за плејоф, такво нешто немаше кај Работнички бидејќи си ја обработија во првенството инаку и за плејофот исто важеше а доказ за тоа се МЗТ.
Од кај сеа дека биле казнети за да играат пред празни трибини, гледам и по одредени медиуми тоа го пишува а никаде не е прецизирано за која казна станува збор, за таа од Купот си ја обработија, играа пред публика и со Фени и со МЗТ во плејофот.
п.с. Исто и Симич незнам зашто е суспендиран.
vo finaleto simic ne naprai nishtoЈас мислам дека ова е ради инцидентот за финалниот натпревар со Фени(Последниот во парк).....Затоа и Симич е казнет... Можеби не сум во право попрајте ме ....
zashto nekoj klubovi koj si imaat malo filmche u glavata deka i bez publika kje ja izgubime utakmicata i kje dojdat so nekoj bod pred nastaka da kje vidime utre dali so publika ili bez publika no kako i da e nie kje navivame
--- надополнето: Oct 15, 2011 12:11 AM ---
vo finaleto simic ne naprai nishtosamo shto navivachite frlia 2 pati so upaljach zatoa e kaznata?
![]()
zashto do sega nikoj klub ne e kaznet a sekoja utakmica ima frlanje so upaljachi?Само претпоставка е ова...... Али друго негледам што би можело.....![]()
AJDE VEKJE KAZETE AKO ZNAE NEKOJ KE SE IGRA DENESKA UTAKMICAVA KE SEIGRA SO PUBLIKA ILI BEZ PUBLIKA ?????????????????????????????????????????????????
toa ne se znae deka del od uprava vika deka ne sme kazneti a del vika deka sme kazneti kaznata ne se znae zashto e i zashto del od uprava ja izmisluvaat kaznatapa zatoa se cheka do utre
![]()
kaznata e platena
--- надополнето: Oct 15, 2011 10:28 AM ---
http://www.easilysharing.com/images/08731340293341388252.jpg