Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Celo vreme cekam da vidam Makedonija so koj ke padne vo barazot i nisto ne nemase...Zosto? Dali nie direktno se plasiravme kako petti vo grupata ili...Aj nekoj po upaten neka objasni

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Го погледнав и пеналот и мене ми е многу сомнителен од две причини.

1. Голманот стварно чудно и нагло се заврте на левата страна, не мора да е намерно ама е чудно.

2. Голманот веќе тргна на лева страна пред Видич да шутне што значи можеше видич да си шутира во другиот агол и лежерно да даде гол.

Не тврдам ништо ама мене ми е сомнително, толку :).

Пс. Баражот си го местат како им одговара само не знам дали секогаш и колку често :).

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Го погледнав и пеналот и мене ми е многу сомнителен од две причини.

1. Голманот стварно чудно и нагло се заврте на левата страна, не мора да е намерно ама е чудно.

2. Голманот веќе тргна на лева страна пред Видич да шутне што значи можеше видич да си шутира во другиот агол и лежерно да даде гол.

Не тврдам ништо ама мене ми е сомнително, толку :).

Пс. Баражот си го местат како им одговара само не знам дали секогаш и колку често :).
Тоа што е сомнителен пеналот не е релевантен доказ дека мечот е наместен се се сведува на муабети и шпекулации. И на крајот уефа е таа што може да потврди за ова, никој друг, и покрај тоа што за ова може да се дознае после неколку години како и што е пракса...
Баражи не би рекол дека се местат, една Естонија која е тотален аутсајдер има амбиции и желба да настапи и ете стигна до бараж.. Тука пари не се во игра, кој не би имал желба да настапи на ЕП кога за да се стигне до тој бараж треба и те како да се испотат уште претходно во групи..

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Пак со Португалија Босанциве,немаат ич среќа дефинитивно..

А

Анноун

Гостин
штета за босна. на крај на ждребот останаа босна и црна гора од неносителите и португалија и чешка од носителите. и немаат среќа . португалија им се падна пак . Црна гора вака така , ништо чудно да ја поминат Чешка , ако тепаат дома првиот меч.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Тоа што е сомнителен пеналот не е релевантен доказ дека мечот е наместен се се сведува на муабети и шпекулации. И на крајот уефа е таа што може да потврди за ова, никој друг, и покрај тоа што за ова може да се дознае после неколку години како и што е пракса...
Баражи не би рекол дека се местат, една Естонија која е тотален аутсајдер има амбиции и желба да настапи и ете стигна до бараж.. Тука пари не се во игра, кој не би имал желба да настапи на ЕП кога за да се стигне до тој бараж треба и те како да се испотат уште претходно во групи..
Јас не реков дека е наместен мечот, тоа никаде не го тврдам само реков пеналот ми е сомнителен :).

А баражот МОЖЕ да се намести ако сакаат големите и се договорат а дали тоа го прават не тврдам ама дека ниеден жреб никогаш не бил наместен баш и не ми се верува :).

Се се мести ако се сака е сеа е прашање дали им се сака и дали им одговара :).

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
штета за босна. на крај на ждребот останаа босна и црна гора од неносителите и португалија и чешка од носителите. и немаат среќа . португалија им се падна пак . Црна гора вака така , ништо чудно да ја поминат Чешка , ако тепаат дома првиот меч.
Првиот се игра во Чешка.

Kajgana Shop

На врв Bottom