Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

А

Анноун

Гостин
Сакам вака да се паднат утре :

Турција - Чешка
Естонија - Португалија
Босна - Хрватска
Црна Гора - Ирска

3 израмнети дуели да гледаме , португалија отскокнува од овие тимови и затоа сакам со најслабите да играат .

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Моја прогноза

Хрватска-Турција
Португалија-Босна
Ирска-Црна Гора
Чешка-Естонија

N

Nicky Santoro

Гостин
естонија - ирска
црна гора- португалија
турција -хрватска
босна - чешка

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Зборуваме хипотетички.Не одете контра само колку да се рече.Правиме муабет,не се трескајте.

Можеби е и тоа ти што викаш,можеби и не е така.Сомнително е поради тоа што:

1.Бранеше голман од ''шкљ''класа,што половина од нас првпат го гледале.Прими гол од 35 метри,беше лобуван од сосема неопасна ситуација.Секој нормален голман она ќе го фатеше.

2.Словенија направи пенал.Од толку играчи од Србија кои се добри шутери и кои секогаш ги изведуваат пеналите,пеналот го изведе играч од одбрана,Видиќ.

3.Голманот на Словенија,Хандановиќ инстиктивно или не,со главата му покажа на неговата лева страна,таму каде што и подоцна шутна Видиќ.Тромаво,едвај стигна до белата точка.

4.Србија.Балкан,расипан народ колку сакаш,за пари гз даваат и што уште не.
Па како што знам тој голманот од шкљ класа, ги бранеше сите утакмици на Србија, откако не го викаат Стојковиќ.
Како бе неопасна ситуација? Виде кај влезе топката?
Гледај уште еднаш...
Ова ќе го фатеше секој нормален голман?

Да бе, сите шутери во Србија...особено пички како Красиќ. Можда имаат подобри шутери, ама немаше никој муда да шутира. Иако уште еднаш ќе повторам, Коларов прв ја зема топката, после дојде Видиќ и му ја зема...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Моја прогноза

Хрватска-Турција
Португалија-Босна
Ирска-Црна Гора
Чешка-Естонија
Samo Estonija ja utnav :D

Znaci barazi tie sto se prvi se domakini
Turcija-Hrvatska
Estonija-Irska
Ceska-Crna Gora
Bosna-Portugalija

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Турција-Хрватска
Естонија-Ирска
Чешка-Црна Гора
Босна-Потгугалија

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Штета што некој од Босна или Португалија ќе фали првенствово! И штета што некој од Ирска или Естонија ќе настапува:cautious:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нема многу да ви се мешам ви муабет посебно не во караници ама две работи ќе си кажам :).

Слободниот удар секој просечен голман требаше да го одбрани односно за да не ризикува ќе си ја избокусуваше топката или ќе ја исфрлеше преку гол во корнер.

И јас да бранам, ваков гол тешко да примам, ниту беше брза топката ниту па нешто му беше сокриен погледот. Со други зборови тежок кикс на голманот, изгубен во простор беше :).

Друго. Тие што мислат бараж не се мести ПОИМ НЕМААТ :). Секоја игра на среќа МОЖЕ да се намести, сите куглици и се друго што сакате. Тие што се профи во одредени професии знаат за што зборам :).

Дали е Србија - Словенија местена не знам ама ова горе што го напишав добро го знам :).

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Bosna i lani igraa baraz so Portugal
svaka mu cast na toj sto pogodi deka Irska ke se padne so Estonija.Nisto cudno da e namesteno posto lani sudiite gi zeznaa pa sega da im dozvolat da otidat so polesen protivnik :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Bosna i lani igraa baraz so Portugal
svaka mu cast na toj sto pogodi deka Irska ke se padne so Estonija.Nisto cudno da e namesteno posto lani sudiite gi zeznaa pa sega da im dozvolat da otidat so polesen protivnik :)
Погодив три освен Црна Гора типував дека ќе падне со Ирска а не со Чешка :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Hahahahha, пак со Португал у бараж, а? :D
Сеа нема кај да бега Кристијано. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom