Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

• Креатор на темата Креатор на темата bRutal savaGe
  • Време на започнување Време на започнување
Celo vreme cekam da vidam Makedonija so koj ke padne vo barazot i nisto ne nemase...Zosto? Dali nie direktno se plasiravme kako petti vo grupata ili...Aj nekoj po upaten neka objasni

Си ја утнал професијата ти братче. :pos:
Awe pratam fudbal 15 godini,komentarot bese podsmev pa mi zdosadi da navivam za drugi zemji primer za Holandija ovie nasite drva do koga ke bidat cetvrti sea pak petti edna Estonija,Armenija ne pomina :@

Го погледнав и пеналот и мене ми е многу сомнителен од две причини.

1. Голманот стварно чудно и нагло се заврте на левата страна, не мора да е намерно ама е чудно.

2. Голманот веќе тргна на лева страна пред Видич да шутне што значи можеше видич да си шутира во другиот агол и лежерно да даде гол.

Не тврдам ништо ама мене ми е сомнително, толку :).

Пс. Баражот си го местат како им одговара само не знам дали секогаш и колку често :).

Го погледнав и пеналот и мене ми е многу сомнителен од две причини.

1. Голманот стварно чудно и нагло се заврте на левата страна, не мора да е намерно ама е чудно.

2. Голманот веќе тргна на лева страна пред Видич да шутне што значи можеше видич да си шутира во другиот агол и лежерно да даде гол.

Не тврдам ништо ама мене ми е сомнително, толку :).

Пс. Баражот си го местат како им одговара само не знам дали секогаш и колку често :).

Тоа што е сомнителен пеналот не е релевантен доказ дека мечот е наместен се се сведува на муабети и шпекулации. И на крајот уефа е таа што може да потврди за ова, никој друг, и покрај тоа што за ова може да се дознае после неколку години како и што е пракса...
Баражи не би рекол дека се местат, една Естонија која е тотален аутсајдер има амбиции и желба да настапи и ете стигна до бараж.. Тука пари не се во игра, кој не би имал желба да настапи на ЕП кога за да се стигне до тој бараж треба и те како да се испотат уште претходно во групи..

Пак со Португалија Босанциве,немаат ич среќа дефинитивно..

штета за босна. на крај на ждребот останаа босна и црна гора од неносителите и португалија и чешка од носителите. и немаат среќа . португалија им се падна пак . Црна гора вака така , ништо чудно да ја поминат Чешка , ако тепаат дома првиот меч.

Пак во бараж со Португалија Босанциве,немаат ич среќа дефинитивно..

315081_10150337709545897_342708865896_7983778_582594266_n.jpg

Од ждрепкава типувам на Хрватска,Ирска,Црна Гора и Португалија да одат на ЕП..

Тоа што е сомнителен пеналот не е релевантен доказ дека мечот е наместен се се сведува на муабети и шпекулации. И на крајот уефа е таа што може да потврди за ова, никој друг, и покрај тоа што за ова може да се дознае после неколку години како и што е пракса...
Баражи не би рекол дека се местат, една Естонија која е тотален аутсајдер има амбиции и желба да настапи и ете стигна до бараж.. Тука пари не се во игра, кој не би имал желба да настапи на ЕП кога за да се стигне до тој бараж треба и те како да се испотат уште претходно во групи..

Јас не реков дека е наместен мечот, тоа никаде не го тврдам само реков пеналот ми е сомнителен :).

А баражот МОЖЕ да се намести ако сакаат големите и се договорат а дали тоа го прават не тврдам ама дека ниеден жреб никогаш не бил наместен баш и не ми се верува :).

Се се мести ако се сака е сеа е прашање дали им се сака и дали им одговара :).

штета за босна. на крај на ждребот останаа босна и црна гора од неносителите и португалија и чешка од носителите. и немаат среќа . португалија им се падна пак . Црна гора вака така , ништо чудно да ја поминат Чешка , ако тепаат дома првиот меч.
Првиот се игра во Чешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom