Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Не сум некој стручњак, ама го гледав натпреварот меѓу Металург и Цимос Копер и таму видов дека на неколку наврати Миркуловски направи скок-шут (и гол). Порано Миркуловски знаеше само да се мушне, да игра еден на еден и да се пробива, но сега знае и да шутне од (по)далеку.

Јасно, ни приближно тоа не е во рамките на можностите на Кире Лазаров или дури и Наумче Мојсоски, но ова е значајно, зашто можеби тој сега може да игра како централен бек, со Кире Лазаров десно и Наумче Мојсоски лево, ако нема некои други алтернативи (Филип Лазаров не е многу посакуван, ако добро разбирам, Митков игра главно во одбрана, другите не се сигурни...)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Миркуловски пријатно ме изненадува...
Отсекогаш сум имал НЕГАТИВНО мислење за овај играч.....
Играч кој освен срце и ЈАЈЦА да влези во дуел,не беше нешто посебно...(ДОСЕГА)
Дечкото ептен ме ДЕМАНТИРАШЕ...посебно на мечевите со Хаслум и Копер-РАСТУРИ.....:cool:
Во последно време, навистина напредна,не е некое чудо,штом во тимот имаш таква тренерска величина како Лино Червар....
Има неверојатен процент на реализација,не троши многу топки,шо е несвојствено за бек,а си го ислолнува просекот од 4,5 гола........
Неговиот неверојатен напредок е огромен плус за репрезентацијата...:)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Миркуловски пријатно ме изненадува...
Отсекогаш сум имал НЕГАТИВНО мислење за овај играч.....
Играч кој освен срце и ЈАЈЦА да влези во дуел,не беше нешто посебно...(ДОСЕГА)
Дечкото ептен ме ДЕМАНТИРАШЕ...посебно на мечевите со Хаслум и Копер-РАСТУРИ.....:cool:
Во последно време, навистина напредна,не е некое чудо,штом во тимот имаш таква тренерска величина како Лино Червар....
Има неверојатен процент на реализација,не троши многу топки,шо е несвојствено за бек,а си го ислолнува просекот од 4,5 гола........
Неговиот неверојатен напредок е огромен плус за репрезентацијата...:)
Да да,тоа се приметува ептен кај Миркуловски.Дојде Червар и го избруси.Кај него и лани се гледаше напредокот,беше очигледно дека се подобрува доста.Се гледаше и порано дека он го има тоа нешто во себе за да биде прав играч,само му требаше некој да го дисциплинира и да му најде права улога за него и да се работи да се подобрат неговите недостатоци.Чим ја има он таа самодоверба и храброст и секако добра коодридинација на движење,може од него да се направи нешто.Тоа е разликата помеѓу него и вечните таленти како Лазаров мали и Копљар пример........Тие двајца имаа подобар и скок и шут од него,физички се помоќни,но сепак пички во душа и после една изгубена топка без ни грам самодоерба.Лазаров го гледав во живо кога ќе згреши со гравата како ној во земја потонува........

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Во т.н. македонско дерби во 5. коло од шпанската АСОБАЛ лига, на домашен терен составот на Атлетико Мадрид го совлада тимот на Антекера со 41:28 (22:15). Кај победникот прв стрелец беше Кире Лазаров со 10 гола, додека на спротивната страна Лазо Мајнов беше стрелец на три гола.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Може мене карта директно у Ниш да ми купат, се продаваат таму ?

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Од каде ги зема картите? Комплет или ?
http://www.381info.com/niska-banja/privatan-smestaj/prenociste-ankica
сместување за Европската ракометна првенство 5км од сали Чаир prenočice 4 ѕвездакласификација, и претставува само најдобрите договор за 12e по лице
--- надополнето: Oct 9, 2011 7:31 PM ---
сместување за Европската ракометна првенство 5км од сали Чаир prenočice 4 ѕвездакласификација, и претставува само најдобрите договор за 12e по лице

+381618013186
--- надополнето: Oct 9, 2011 7:55 PM ---
http://niska-banja.webs.com/
--- надополнето: Oct 9, 2011 7:57 PM ---
Можете да со нас за да купат билети со попуст од 10% со поднесување на само 12e по лице, во хотелот е 4 хотел се наоѓа 5 километри од салата Чаир
+381631119329

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Можете да со нас за да купат билети со попуст од 10% со поднесување на само 12e по лице, во хотелот е 4 хотел се наоѓа 5 километри од салата Чаир
+381631119329
Сакате да кажете дека во понудата се вклучени и карти за натпреварите ?

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Транслејт алооооо...
Како Кинески да читам...:eek:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
Веќе прашано ,карти немало на билетарница во салата Чаир.Е сега сигурно ќе се најдат тапкароши ,ама најверојатно дури таму пред почетокот на ЕП.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ви дава понуда за спиење сега како ќе биде ако е добро кажувајте.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мене ми треба само карта, за спиење, имам каде да спијам, каде можам да најдам ?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Де бе ве молам :D Некој нека ми каже од каде може да купам само карта?

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Нема никаде. Све е распродадено. Пред светско одвој си мало богатство и земи од тапкароши ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom