- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.902
- Поени од реакции
- 7.454
Сега ќе видите акција,со секој купен весник гратис 2 карти за натпреварот Македонија-Словачка,ако не биде вака да ме плукате!
+1можеше да не понижит дечкото ама греота е да се заебаваш со малоумни. да бев јас ќе клекнев и со газ ќе го даев тој гол.
Ова може да се случи само ако има и подршка од луѓе кој што се на високо место и што ќе сакаат да ја превземат ФФМ во свои раце.На форум сме најјаки,за пцуење и вреѓање исто така...епа додека го правиме ова верувајте ние саглам репрезентација нема да имаме
Еве што направија босанците за да стигнат тука кај што се сеа.Дали ние можеме вакво нешто?!
Без гратиси 200-400 души.Што мислите колку луѓе ќе има на стадион во Вторник?
И тоа ќе бидат роднини, другари на фудбалерите, другите изгубија надеж да одат...Без гратиси 200-400 души.
Дефинитивно треба да се преземе нешто. Немора како Босанциве, да праемо нереди или незнам што.На форум сме најјаки,за пцуење и вреѓање исто така...епа додека го правиме ова верувајте ние саглам репрезентација нема да имаме
Еве што направија босанците за да стигнат тука кај што се сеа.Дали ние можеме вакво нешто?!
Навивачките групи треба да се организираат сите заедно малце ли се .. ко од шала може да соберат 2000~ навивачи на протести а рачунај колку и обични луѓе ќе им се придружат. Додека вака никој не го крева гласот ќе ни пропаѓа фудбалската репрезентација од лопови како ХариДефинитивно треба да се преземе нешто. Немора како Босанциве, да праемо нереди или незнам што.
Ама тоа е многу тешко, нас имево ќе ни го смена и никој не излага на протест да се побуни, а не за да се смени Хари од ФФМ. Џабе, нема единство кај нас.
Аххх...на никого не му чинат навивачките групи, заради нив луѓево не идат на стадион (како не, заради нив), мие навивачиве смо најголеми наркомани, пијаници, хулигани и со уште многу “одлични“ зборови со кои не опишуваат секојдневно семкарите.Навивачките групи треба да се организираат сите заедно малце ли се .. ко од шала може да соберат 2000~ навивачи на протести а рачунај колку и обични луѓе ќе им се придружат. Додека вака никој не го крева гласот ќе ни пропаѓа фудбалската репрезентација од лопови како Хари