Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Тошак:Ние сме професионалци :pos::pos: Стари си залетал у погрешна багра ми изглеа мене

Мене па ме интересира он Мак-Спорт колку бројка на гледачи ке напумпаат.
Инаку некој да ми каже инфо за Ацо Стојков,што се дешава со него,каде игра и слично.

Што е смешно?Ти би бил подобра опција од Харалампие,камо ли некое име како Дарко Панчев.

Бошко Трпевски јас би го стаил како претседател на федерација,озбилно :D
А Игор Трпевски на кошаркарска:D

Да ми дадеш 200 денари не одам да ги гледам дрвава,а не јас да дадам 200 денари.

Што е смешно?Ти би бил подобра опција од Харалампие,камо ли некое име како Дарко Панчев.

Бошко Трпевски јас би го стаил како претседател на федерација,озбилно :D
Друже и ја, и ти би биле подобри опции од Хаџи-Ристески и Панчев заедно.

Досега не се јави јунак дека ќе дае 200 ден, ај има време до вторник :pos:.

А сакате да се збереме 200 души и да даеме по 1 денар за 1 карта,бар да ги лажеме овие од ффм дека има гужва ќе си мислат ќе има гледачи ....или па 400 и да земеме 2 карти:icon_mrgr:

И пак ќе има најмалце 5000 гледачи..
Толку ќе бидат.Со гратиси и по некој хардкор фан тамам 5000.Само не знам зошто го реновираа Филип 2 кога не е отворен цел стадион.А и вака не можат една трибина да наполнат

Толку ќе бидат.Со гратиси и по некој хардкор фан тамам 5000.Само не знам зошто го реновираа Филип 2 кога не е отворен цел стадион.А и вака не можат една трибина да наполнат

Топче погоре кажа се во еден пост :) Нема шанси инаку, кој би дал 200 денари за она? Па и бесплатно да е по дождовиве кој би сакал да мрзне два саата додека нашиве пробуваат да играат.

А овој Тошак ко да не знаеше на какво оро се фаќа.

Тошак бе :pos: Јас мислев дека знае што се дешава а он да ти бил наивна тинејџерка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom