Што се однесува до утакмицата со Манчестер Јунајтед на 15 октомври, јас видов на сајтот кај делот Тикетс и таму пишуваше дека се распродадени или солд оут.
Има и друга утакица со Манчестер Јунајтед на 11 февруари 2012 година и јас им напишав mail пошто немаше опција да резервирам и да си платам карта, и во mail-от ми рекоа дека уште не се пуштени во продажба и дека треба да пратам на сајтот кога ќе бидат пуштени картите. Тоа би било најверојатно на почетокот на ноември.
Еве што ми одговорија:
Thanks for contacting Liverpool Football Club
You will have to wait till till the second batch of tickets go on sale around November, there will be A announcement on the web site regarding this.
Thanks for your continued support
Kind Regards
Louis James
Customer Experience Team
Иначе ја планирам да идам у сопствена режија пошто многу ми се иде, али тука ќе биде зезнато со добивање на виза. Викаат дека многу тешко се добивало виза а и кога се јавив у Амбасадата не те префрлаат на локал да се информираш туку ти даваат име на сајт кај што треба да аплицираш за виза.
Поздрав до сите и секоја чест за тетоважите. И јас имам у план да напраам една али сакам да станат прво прваци па после да ја напраам тетоважата, иначе ја иам у глава како ќе изгледа.