Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Доколку сакаме да направиме нешто против манчестер ке мора играчите да порботат во средината , креацијата на напади против евертон беше слаба. Во првиот состав наместо Лукас да започне Жерард а заедно со него Адам и ( Даунинг,Хендерсон,Макси). Во нападот подобар тандем се Суарез-Кајт од Суарез-Керол. Исто така фали Џонсон во екипата на местото на Кели кој не се покажа баш баш против евертон. Има потенцијал во екипава и се надевам дека Кели ке го извлече најдоброто од играчите. Натпреварот против Ман Ју е од најголем приоритет бидејќи тие несомнено се нашите најголеми ривали во Премиер лигата. Важно е да се покажеме во најдобро можно издание , се надеваме на победа што би им дало голема самодоверба на играчите во продолжението на лигата и поголеми шанси за освојување на едно од првите четири места. You'll never walk alone !

BTW Да ве прашам драги навивачи на Ливерпул каде би можел да најдам дрес со новиот спонзор Standard Chartered во Македонијава. Сакам одзади да пишува Gerrard 8. Благодарам.

BTW Да ве прашам драги навивачи на Ливерпул каде би можел да најдам дрес со новиот спонзор Standard Chartered во Македонијава. Сакам одзади да пишува Gerrard 8. Благодарам.

ако сакаш јас ќе ти набавам, не знам колку би коштале во македонија. нов дрес со име на џерард накај 50 евра. од прилика, ќе ти кажам и точна цена ако сакаш

А ако не ти се даваат 50 евра.. Имаш во Фан Шоп по 700 ден. дресови.. :)

со евертон цел натрпевар беше да чекаме момент кога тие ќе згрешат а ние да направиме контра . а против манчестер со игра по земја и оваа формација мислам дека максимумот можат да го дадат
-------------- реина -------------------
џонсон-карагер-шкртел-енрике
-----------------лукас--------------------
даунинг---адам-џерард--белами
---------------суарез---------------------

http://www.youtube.com/watch?v=1K_7oPiym8c

Прочотав, некој пиша....правел пасови само со Реина...па затоа имал толку многу......ццц...комедии сте, незнам ствано што треба да направи за да добие пофални зборови од поединци....
и да....дајте ми подобар деструктивец од него во премиер лига...
-млад
-интелегентен
-чист (без картони)
-работник
-играч кој не подлежи на повреди
-играч кој е константен и во дерби надпревари, но, и во надпревари со екипи од понизок ранг

Лукас си е одличен! а ако се чудите зошто бевме на почетокот толку слаби против Евертон ? епа тоа е заради тоа што ние игравме без играч~ односно со 9 во поле!
Керол не е доволно подвизен напред и едноставно е отсечен и он не ни е во корист , затоа поарно е со такви екипи да игра Белами побрз е и сигурно повеке би се трудел!

Со Мачестер ке биде одлична утакмица и главен клуч за поведата е тоа како ке се справат Енрике и Кели со Нани и Јанг! ако овие бидат притиснати односно добро покриени Манчестер е наш!!!

Некој случајно да не знае дали има некоја агенција за гледање на натпреварот Ливерпул-Манчестер на Енфилд ??? малце офтопик е али ако случајно знае некој нека пише

Кога веќе пишувате состави, едно мое видување:
Реина
Џонсон/Кели - Шкртел/Коатес - Агер - Енрике
Лукас - Адам
Даунинг - Џерард - Белами
Суарез

Или може Суарез како крило(место Даунинг или Белами, а во шпицот Керол).

Некој случајно да не знае дали има некоја агенција за гледање на натпреварот Ливерпул-Манчестер на Енфилд ??? малце офтопик е али ако случајно знае некој нека пише

Мислам дека нема таква агенција....до сега не сум слушнал, а верувај сум се распрашувал....значи ако сакаш да идеш ќе мора се да биде во сопствена режија!!! Да не планираш да идеш...не за оваа утакмица, него општо....дали имаш во план?

Мислам дека нема таква агенција....до сега не сум слушнал, а верувај сум се распрашувал....значи ако сакаш да идеш ќе мора се да биде во сопствена режија!!! Да не планираш да идеш...не за оваа утакмица, него општо....дали имаш во план?
Малце офтопик..за тетоважава, сам си ја смисли или таму кај шо те тетовираа ти предложија неколку варијанти? планирам да истетовирам ливербрд али ова некако премногу едноставно ми изглеа.
И да, кај се тетовираше? и колку те фати? :D

Значи ке ве молам, немојте повеке да го критикувате Лукас, бидејки игра фантатично баш како што кажа peja тоа се сите карактеристики кои треба да ги има еден деструктивец а тој ги има сите тие карактеристики и веројатно е во првите 3 (ако не и најдобар деструктивец во лигата....Керол конечно започна да игра добро, и Керол нормално дека е спор тој не ни треба да учествува во акциите бидејки тој е класичен центарфор(во стилот на Нистелрој кога играше во јунајтед воопшто не учествуваше во акциите ама даваше по 20+ гола).....

Малце офтопик..за тетоважава, сам си ја смисли или таму кај шо те тетовираа ти предложија неколку варијанти? планирам да истетовирам ливербрд али ова некако премногу едноставно ми изглеа.

И јас сакав нешто слично на оваа ти што ја имаш замислено....со тоа што предната десна нога ќе беше пократка и канџите зариени во дупнат фудбал....ама многу е млитава за цртање брат...дека само црно...нема сенки...нема разни нијанси, нема сенчење....и некако ме предомисли дечкото што ме црташе (Марио од Ѓорче, од населба ми е...ако сакаш ќе ве спојам...100 евра ми зема...) па решивме да бараме по нет...и најдовме слична оваа што ја имам...со тоа што околу неа имаше и 5 ѕвезди....ко демек од лига на шамиони...ама сакав без тие (нели уште ќе освојуваме)....:)) и сеа планирам да ја правам цела ногавица..ми требаат уште 220 евра...и тоа во боја...со шенкли гејт, пејсли гејт, факелот со "џастис фор д 96" YNWA и LFC....и споено...супер ќе изглеа...ама слаб сум со пари :)

И јас сакав нешто слично на оваа ти што ја имаш замислено....со тоа што предната десна нога ќе беше пократка и канџите зариени во дупнат фудбал....ама многу е млитава за цртање брат...дека само црно...нема сенки...нема разни нијанси, нема сенчење....и некако ме предомисли дечкото што ме црташе (Марио од Ѓорче, од населба ми е...ако сакаш ќе ве спојам...100 евра ми зема...) па решивме да бараме по нет...и најдовме слична оваа што ја имам...со тоа што околу неа имаше и 5 ѕвезди....ко демек од лига на шамиони...ама сакав без тие (нели уште ќе освојуваме)....:)) и сеа планирам да ја правам цела ногавица..ми требаат уште 220 евра...и тоа во боја...со шенкли гејт, пејсли гејт, факелот со "џастис фор д 96" YNWA и LFC....и споено...супер ќе изглеа...ама слаб сум со пари :)
Значи да си барам на нет некоја :D ја мислев ко на Мајами Инк, им носиш слика и они ти даваат идеи како боље да изглеа :D
Иначе ја сакам помала, одприлика 10-тина сантима над глуждот..ај ако ја напраам ке ви се пофалам тука ;)

Значи да си барам на нет некоја :D ја мислев ко на Мајами Инк, им носиш слика и они ти даваат идеи како боље да изглеа :D
Иначе ја сакам помала, одприлика 10-тина сантима над глуждот..ај ако ја напраам ке ви се пофалам тука ;)

Брат, можеш и така....со слика, па да ти дадат идеи...ама ќе отидеш кај луѓе што тетовираат..ама и да сликаат, да имаат визија...има во влае, тања ико се вика студиото...во буњаковец е Игор и штрумф мислам дека го викаат еден, не сум баш сигурен....само што тие се малку поскапи....тие со гаранција можат да ти извадат некоја подобра форма...или идеа да ти дадат...!!! И емилија пандова...и таа е луд артист....одлично црта, во Ародром има студио!!! Само ти викам, сите овие се поскапи од другите маалски (да ги наречам) тату артисти!!! Мој совет ти е, да си отидеш на повеќе места, распрашај се за цена, види за идеи..и кој ти даде најдобра идеа а да ти одговара цена, цртај се кај него!! Гуд Лак :)

Брат јас ја иам оваа тетоважа на раката,само шо е црна а не црвена.Не е едноставна,баш е ок.
http://www.facebook.com/photo.php?f...922.42585.1711522384.1229541002&type=1&ref=nf
--- надополнето: Oct 6, 2011 2:58 PM ---
Ако сакаш ќе се договориме да идеме кај едно другарче ќе ти дае попуст,ја кај шо ја стаив.Познат е дечкото,го викаат Боби Скинерот.У близина кај Апче слаткарницата му е студиото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom