FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Помош
Играта се нормално се вклучува,не сецка но на сред натпревар ми падне windows-от и сам се рестартира компјутерот. Како да го поправам ова,неможам ни 1 натпревар да изиграм?

значи кој к*р им требаше овој тактикал дефендинг стварно незнам,абе и овие и јапанциве како да гледаат што поише да заебат нешто,па се игра од забава бе,нејќам ја дефанзивец да ставнувам ебате

значи кој к*р им требаше овој тактикал дефендинг стварно незнам,абе и овие и јапанциве како да гледаат што поише да заебат нешто,па се игра од забава бе,нејќам ја дефанзивец да ставнувам ебате

Епа РЕЅ воведе нов дефанзивен систем лани, годинава мораа и овие, како и се друго за кое шо инспирација им е РЕЅ. :D
Иначе јако си е tactical defending бе, прво мислев дека е чиста копија на РЕЅ-от али по првата утакмица се гледа дека не е, само треба време да се навикниш, после стануваш ѕвер и топка не ти бега :D
Legacy е лесно и зафркнато, пошто може одма да ти летне играчот и останува дупка во одбраната каде брз играч како Меси или Роналдо одма врви или пак шутира и дава гол :)

Помош
Играта се нормално се вклучува,не сецка но на сред натпревар ми падне windows-от и сам се рестартира компјутерот. Како да го поправам ова,неможам ни 1 натпревар да изиграм?
Може да ти е до ПЦито.Проверисиги температурите непостедно по играње.Ако ти е над 70 на графичката до ке да е

На смалена резолуција и детали ти сецка ? Или не ти се ни игра на low или medium ? :D
Ова графичкава HD 4800 од ATI е така ? Види ја и штиклирај ја последната опција од fifaconfig, за графички на ATI се однесува.

Да смалив и резолуција и квалитет и пак сецка.. инаку да од ATI е и средив се ама пак исто ..

Абее пред 1 или 2 години коа ја играв ФИФА 11 кај тебе дали 1 утакмица изиграв и на 11 ти сецкаше малце на гужвите ко шо приметив ... ! иначе VRAM колку имаш ?

Шо зборуваш ти бе :) тоа беше кога ја имав старата графичка со новава перфектно се играше.

Дечки, решив да купувам нов Компјутер, па сакам да ви кажам каков ќе земам, и сакам да ве прашам дали сите игри што се излезни ќе ги тера
Maticna:GIGABYTE INTEL MB GA-H55M-S2|
Procesor: CPU Core i3-540 3.06GHz LGA1156 4MB
Kukiste: ATX Midi Tower Case PRO-550ATX REAL POWER
Ram: DIMM 4GB DD3 1333MHz Apacer
Graficka: GT430 , 1024MB 128BIT , DD3 CRT+DVI-HDMI
Hard Disk: HDD Western Digital 1TB 64MB
Cena:23.000

па ако мислите дека нешто е слабо кажете, можеби има појак компјутер за истите пари !? кажете се што мислите дали е добар или може и нешто има слабо или некој друг компјутер предложете за истиве пари !? поздрав

Еве Аидава симнија и
како да ги проверам?
Еве Аидава симнија и инсталираја.
Од ко ке ја инсталираш уклучија и оди Компјутер->Сензор и таму ти ги пиши температурите,Значи температурите провериги после играње.Поиграј неколку минути и веднаш провери

Брат тактикал дефендинг е нешто најбољи досега што имаат воведено. Штета што е ПРЕМНОГУ теско за совладување, јас сеуште во сетингс си имам наместено легаци дефендиг и си плешам како што беше на предходните верзии. BTW за скоро време планирам да си купам х-бокс контролер па ке пробам со него да го совладувам тоа, зашто доколку добро го владееш ВЕРУВАЈ дека топка нема да ти помине во шеснаесетник :)
Али пак ке речам.. Паметно од ЕА што го ОСТАВИЛЕ и стариот стил знаејки дека новиот стил е тежок и ке има доста негативни реакции. Намести си во сетингс Легаци дефендинг и пријатно играње :)

Брат тактикал дефендинг е нешто најбољи досега што имаат воведено. Штета што е ПРЕМНОГУ теско за совладување, јас сеуште во сетингс си имам наместено легаци дефендиг и си плешам како што беше на предходните верзии. BTW за скоро време планирам да си купам х-бокс контролер па ке пробам со него да го совладувам тоа, зашто доколку добро го владееш ВЕРУВАЈ дека топка нема да ти помине во шеснаесетник :)
Али пак ке речам.. Паметно од ЕА што го ОСТАВИЛЕ и стариот стил знаејки дека новиот стил е тежок и ке има доста негативни реакции. Намести си во сетингс Легаци дефендинг и пријатно играње :)
Од кај ќе купиш Икс бокс контролер за ПЦ? И колку пари :)

Да смалив и резолуција и квалитет и пак сецка.. инаку да од ATI е и средив се ама пак исто ..

Шо зборуваш ти бе :) тоа беше кога ја имав старата графичка со новава перфектно се играше.
Аууууууу да бе ... !! :D абе чоек ај коа ке ја укл играта искулучи и интернет и антивирус и ако треба исклучи го explorer па види тогаш дали ке ти сецка оти ја ја играм пес 12 и ми сецкаше многу и тоа го напраив и сеа ептен малце ми сецка значи ... !! :D види ти како сакаш .. ! :D

Аууууууу да бе ... !! :D абе чоек ај коа ке ја укл играта искулучи и интернет и антивирус и ако треба исклучи го explorer па види тогаш дали ке ти сецка оти ја ја играм пес 12 и ми сецкаше многу и тоа го напраив и сеа ептен малце ми сецка значи ... !! :D види ти како сакаш .. ! :D

Се гасам и пак сецка, врска нема што е проблемот.. ќе чекаме некој лаг фикс за Фифа-ва ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom