FIFA 12

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Иам 4 ГБ рам, 9800 Nvidia , 2,8 Core 2 Duo и ми сецка малце при играње што е работава сите критериуми ги исполнувам и малце сецка?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Да смалив и резолуција и квалитет и пак сецка.. инаку да од ATI е и средив се ама пак исто .
Не знам шо да ти кажам, со послаб процесор , послаба графичка и помалце рам од тебе ја играм без сецкање на medium details и 1024x768 резолуција...

М

Мартин`

Гостин
Не знам шо да ти кажам, со послаб процесор , послаба графичка и помалце рам од тебе ја играм без сецкање на medium details и 1024x768 резолуција...
Тоа е тоа, инаку процесорот ми е еднојадрен 3.20GHz не дуал коре, коре2дуо итн.. ама сепак треба да се игра ..

H

-HRO

Гостин
Никогаш да не се читаат постарите коментари...цццц....
Решенија со сецкање, проблеми со контроли...имате назад.... :notworthy:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Или играва има тежог баг со одредени графички карти, или имате секакво срање во pc, неисчистено 100 години, со милион програми во позадина... :D
Друга опција не глеам... :)

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ае помош!! Знае ли некој како можам да подесам контроли на game-pad?? Сакам да сменам шут и све остало??

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Баш твоето го пробував само минимални подобрувања ништо посебно. Значи не ми сецка многу ми сецка онака колку да нервира.

Член од
16 јуни 2010
Мислења
37
Поени од реакции
7
Ае помош!! Знае ли некој како можам да подесам контроли на game-pad?? Сакам да сменам шут и све остало??
Treba da moze da namestis preku settings vo igrata, jas taka namestiv, arno im teknalo da stavat i takva opcija.
Inace za tie kao mene na koj ne im raboti fifaconfig. Vo istiot file ima fifasetup_default, tuka moze da se namesti rezolucija, staveno e 800 x 600, a kontroli i drugi podesuvanja vo setting vo igrata. Sve si raboti.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Treba da moze da namestis preku settings vo igrata, jas taka namestiv, arno im teknalo da stavat i takva opcija.
Inace za tie kao mene na koj ne im raboti fifaconfig. Vo istiot file ima fifasetup_default, tuka moze da se namesti rezolucija, staveno e 800 x 600, a kontroli i drugi podesuvanja vo setting vo igrata. Sve si raboti.
Да ама у сетингс нема никаде да сменам контрола за дриблинг! многу ме нервираааа!!

A

Auditore

Гостин
Еве ме да пишам коментар околу ФИФА12 после 4 дена хардкор играње.
Само еден збор ќе употребам, за разлика од сите фудбалски игри до сега направени за ПЦ ова е - ПЕРФЕКЦИЈА !
Колку подобрени работи има, колку е подобрен гејмплејот сеуште се чудам, одбраната колку е добра, нема веќе пас во фор и дај гол, сега тие топки дали 10% имаат шанса да пројдат, навистина немам коментар.
Полека полека почнувам да ја совладувам па така на профешнал ги тепав Барса со Челзи 2-1, Ливерпул со Челзи 2-1 и со Бразил ја совлдава Австрија 3-0 чисто онака да си дигнам воља за играње пошто многу нерви се кинат.
Едвај чекам да излезе некое инфо како да се игра на нет и тогаш ќе биде јако.
Иначе Торес и Дрогба дуо фантастико се на ФИФА12, Торес нема осет за гол али е ептен добар за асистирање, додека Дрогба секогаш во прав момент пред гол се наоѓа.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Од кај ќе купиш Икс бокс контролер за ПЦ? И колку пари :)
Па прво ке се распрашам за логитеч џестик и неговите способности, ако ми привлече внимание, видов неколку модели на џестици сите се 1000+ денари. А ако веќе ништо од бизнисот со тие џестици, ке порачувам од катар преку еден другар. Околу 50тина евра се движат, ама во играта има 360степени контрола врз играчите. Нема ко на овие уком џестиците, лево десно горе долу и косо :)
--- надополнето: Oct 2, 2011 10:56 PM ---
Точно. Така да некои луѓе едноставно ги мрзи да читаат наназат, така што НЕ заслужуваат помош :)

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Добро ај уште еднаш - Дали некој знае како да подесам КОМПЛЕТ КОНТРОЛИ за GAMEPAD???? Гледам у CUSTOM има подесување меѓутоа ми фали опција за топки со фор (стрелки со R-внатре) а без тиа неможе дриблинг. Знае ли некој РЕШЕНИЕ????
--- надополнето: Oct 3, 2011 12:15 AM ---
Спремајте се за нови дебакли ова година :P
Многу пропушти 2011, да видиш само каква војна се водеше со СРБИТЕ и ХРВАТИТЕ!!!:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom