- Член од
- 10 февруари 2011
- Мислења
- 894
- Поени од реакции
- 398
До компјутерот е хахаха
Не знам шо да ти кажам, со послаб процесор , послаба графичка и помалце рам од тебе ја играм без сецкање на medium details и 1024x768 резолуција...Да смалив и резолуција и квалитет и пак сецка.. инаку да од ATI е и средив се ама пак исто .
Тоа е тоа, инаку процесорот ми е еднојадрен 3.20GHz не дуал коре, коре2дуо итн.. ама сепак треба да се игра ..Не знам шо да ти кажам, со послаб процесор , послаба графичка и помалце рам од тебе ја играм без сецкање на medium details и 1024x768 резолуција...
Баш твоето го пробував само минимални подобрувања ништо посебно. Значи не ми сецка многу ми сецка онака колку да нервира.Никогаш да не се читаат постарите коментари...цццц....
Решенија со сецкање, проблеми со контроли...имате назад....
Treba da moze da namestis preku settings vo igrata, jas taka namestiv, arno im teknalo da stavat i takva opcija.Ае помош!! Знае ли некој како можам да подесам контроли на game-pad?? Сакам да сменам шут и све остало??
Да ама у сетингс нема никаде да сменам контрола за дриблинг! многу ме нервираааа!!Treba da moze da namestis preku settings vo igrata, jas taka namestiv, arno im teknalo da stavat i takva opcija.
Inace za tie kao mene na koj ne im raboti fifaconfig. Vo istiot file ima fifasetup_default, tuka moze da se namesti rezolucija, staveno e 800 x 600, a kontroli i drugi podesuvanja vo setting vo igrata. Sve si raboti.
Па прво ке се распрашам за логитеч џестик и неговите способности, ако ми привлече внимание, видов неколку модели на џестици сите се 1000+ денари. А ако веќе ништо од бизнисот со тие џестици, ке порачувам од катар преку еден другар. Околу 50тина евра се движат, ама во играта има 360степени контрола врз играчите. Нема ко на овие уком џестиците, лево десно горе долу и косоОд кај ќе купиш Икс бокс контролер за ПЦ? И колку пари
Точно. Така да некои луѓе едноставно ги мрзи да читаат наназат, така што НЕ заслужуваат помошНикогаш да не се читаат постарите коментари...цццц....
Решенија со сецкање, проблеми со контроли...имате назад....
Многу пропушти 2011, да видиш само каква војна се водеше со СРБИТЕ и ХРВАТИТЕ!!!Спремајте се за нови дебакли ова година