До компјутерот е
хахаха 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам шо да ти кажам, со послаб процесор , послаба графичка и помалце рам од тебе ја играм без сецкање на medium details и 1024x768 резолуција...Да смалив и резолуција и квалитет и пак сецка.. инаку да од ATI е и средив се ама пак исто .
Не знам шо да ти кажам, со послаб процесор , послаба графичка и помалце рам од тебе ја играм без сецкање на medium details и 1024x768 резолуција...
Баш твоето го пробував само минимални подобрувања ништо посебно. Значи не ми сецка многу ми сецка онака колку да нервира.Никогаш да не се читаат постарите коментари...цццц....
Решенија со сецкање, проблеми со контроли...имате назад....![]()
Ае помош!! Знае ли некој како можам да подесам контроли на game-pad?? Сакам да сменам шут и све остало??
Да ама у сетингс нема никаде да сменам контрола за дриблинг! многу ме нервираааа!!Treba da moze da namestis preku settings vo igrata, jas taka namestiv, arno im teknalo da stavat i takva opcija.
Inace za tie kao mene na koj ne im raboti fifaconfig. Vo istiot file ima fifasetup_default, tuka moze da se namesti rezolucija, staveno e 800 x 600, a kontroli i drugi podesuvanja vo setting vo igrata. Sve si raboti.
Од кај ќе купиш Икс бокс контролер за ПЦ? И колку пари![]()
Никогаш да не се читаат постарите коментари...цццц....
Решенија со сецкање, проблеми со контроли...имате назад....![]()
Многу пропушти 2011, да видиш само каква војна се водеше со СРБИТЕ и ХРВАТИТЕ!!!Спремајте се за нови дебакли ова година![]()