Хари Потер

• Креатор на темата Креатор на темата Unicor777
  • Време на започнување Време на започнување
иначе ако се македонски ме интересира колку пари се вкупно од првиот до петиот дел, за 13 годишна ми се
Па отприлика, некаде околу 2000 денари (wild guess), затоа што мислам дека Култура сеуште држат високи цени за книгите :)

Незнам дали темава е соодветна да се стави тука, ама посоодветно место не можев да најдам. Инаку, ако ве има фанови на Хари Потер на форумов, и сте запознаени со најновиот проект на Џ.К. Раулинг, прашањето ми е дали успеавте да се регистрирате на "Pottermore" за ран влез во страната? Јас се регистрирав ама мејл ми нема уште стигнато. Се надевам дека некој е веќе влезен во страната за да сподели импресии.

Незнам дали темава е соодветна да се стави тука, ама посоодветно место не можев да најдам. Инаку, ако ве има фанови на Хари Потер на форумов, и сте запознаени со најновиот проект на Џ.К. Раулинг, прашањето ми е дали успеавте да се регистрирате на "Pottermore" за ран влез во страната? Јас се регистрирав ама мејл ми нема уште стигнато. Се надевам дека некој е веќе влезен во страната за да сподели импресии.

Споена со постоечката тема за Хари Потер. Може овде да се дискутира за ова.

Знае некој каде се продаваат на англиски книгите, и колку чинат првиот и вториот дел?

Знае некој каде се продаваат на англиски книгите, и колку чинат првиот и вториот дел?
Пред некое време бев до Икона да видам колку се LOTR книгите, и беа околу 700, рачунај сеа дека и за Хари Потер би требало да се движат така, претпоставувам само :P

Беа 1300 пред 6-7 месеци, сега незнам колку се. 1300 за еден дел.
--- надополнето: Oct 2, 2011 12:48 AM ---
Хари Потер=глупости
Ако се глупости што бараш тука ??? Колку само да провоцираш? GET A LIFE !

Беа 1300 пред 6-7 месеци, сега незнам колку се. 1300 за еден дел.
--- надополнето: Oct 2, 2011 12:48 AM ---

Ако се глупости што бараш тука ??? Колку само да провоцираш? GET A LIFE !
Не сакам да провоцирам туку си го напишав своето мислење

Хари Потер=глупости

GTFO-xDD-harry-potter-7908744-800-571.jpg

Хари Потер=глупости

Tвоето мислење треба да биде базирано на нешто. Ако ги немаш прочитано книгите тогаш немаш основа на која што ќе формираш мислење за нив.

Get the fuck out Muggle!

Мислење засновано на една посериозна анализа на книгите, така!?
хаахаха на која црна посериозна анализа... па тој ако ја има прочитано зоки поки ќе биде добро... се гледа човек шо нема прочитано книга.. или шо ги чита само првите 5 страни и последните 5 ... само такви може да донесат таков заклучок..

Tвоето мислење треба да биде базирано на нешто. Ако ги немаш прочитано книгите тогаш немаш основа на која што ќе формираш мислење за нив.

Get the fuck out Muggle!
Ги имам читано и не ми се допаѓаат
--- надополнето: Oct 2, 2011 12:59 AM ---
хаахаха на која црна посериозна анализа... па тој ако ја има прочитано зоки поки ќе биде добро... се гледа човек шо нема прочитано книга.. или шо ги чита само првите 5 страни и последните 5 ... само такви може да донесат таков заклучок..
Студирам книжевност така да имам прочитано многу книги, вклучувајќи ја и Зоки Поки

Ги имам читано и не ми се допаѓаат

Да да... ги имаш читано сите 7 книги, секоја со во просек од околу 600 стр. (освен првите 3) и иако не ти се допаѓале сепак си читала стотици страни.... Cool story bro...!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom