Најдов, почнав....џабе почнав
То е значи невозможно луѓе...значи да ми е поблиску некој од креаторите на играва би го претепал на мртво еј! Абе зошто една убавина од спорт една така убава игра како фудбал мораше да ја заебат до најниско можно ниво. Значи играм со Манчестер со најјак состав против Swearlce ваљда Свонси се тие...и си играм прво полувреме ги водам 0-3. Абе штом почна второ полувреме армагедон еј!
Топка не им се зема, 10 фаули ми досудија, даваат еден супер гол од 30 метри за 1-3...ајде си викам нема белким да ме стигнат, дополнително се концентрирам ја држам играта, се обидувам да дадам гол за 1-4 и оп корнер за нив. Изведува тој, топката ги прескокнува сите за метар-два и паѓа на осамен нивни играч кој од волеј дава, нормално под рацете на “дебилниот“ Де Геа и 2-3. И така се понервозен и понервозен и се викам абе матер ќе им ебам нема да ми дадат уште еден. И....88 обичен контакт на 18 метри си свири фаул и слободен удар. И така фино лепо некојси Ален таму со 55 оверал си шутира и ни Де Геа ни 193 цм високиот Смолинг не ја спречија топката да влезе в гол и нормално заврши 3-3