Ја го симнувам, за некој пола саат ке биде.Некој го има симнато од Pirate bay, рипот од ТПТБ ?
Сакав да прашам нешто ама средив Ја сеа го инсталирам иначе се утепав од чекање околу 6 поручек ми беше готов торентот , ама не бев дома и сеа го инсталирам. А го спуштав од вчера од 11 саат вечерта тиња сидери слабо имаше по 20кб идеше малце убрза после тоа сеа пак излеа тапа е сидери.Ја го симнувам, за некој пола саат ке биде.
Малце сидери има...
Да те прашам ако го симна дали го инсталира бидејки ја коа ке пробам да ја пуштам ми се појавува демек не наоѓа фајл и треба од ново да се инсталира и така 2-3 пути пробувам ама нешто не иде ти одма ја инсталираше?Ја го симнувам, за некој пола саат ке биде.
Малце сидери има...
Инсталирам моментално, ќе пишам коа ке заврши...Да те прашам ако го симна дали го инсталира бидејки ја коа ке пробам да ја пуштам ми се појавува демек не наоѓа фајл и треба од ново да се инсталира и така 2-3 пути пробувам ама нешто не иде ти одма ја инсталираше?
Да, сеа и мене ми се деси, антивирусот го брише rld.dll или го става во карантин, намести да не го чепка тој фајл (зависи од антивирусот) и се ќе биде ок.Да те прашам ако го симна дали го инсталира бидејки ја коа ке пробам да ја пуштам ми се појавува демек не наоѓа фајл и треба од ново да се инсталира и така 2-3 пути пробувам ама нешто не иде ти одма ја инсталираше?
Ја симнав од замунда, кој е registration code ??Ако ја најде некој, само нека го пише тука името на страната и готово.
Ja има на TPB под следно име.
Ја има и на Замунда
Pro Evolution Soccer 2012 GERMAN - 0x0007
Го имаш на замунда. Читај малку подоле.Ја симнав од замунда, кој е registration code ??
не можам да го најдам по папкиве тука ..
на арсенал им ставиле дресови на панатинаикос запеза ццццFire Patch Vietnam 2012 version 1.0
-Поправени имињата на тимовите
-Дресови за Англиската Лига
-Направени некој трансфери
-Додадени БундесЛига и 2 Англиска
-20 нови топки
DOWNLOAD