UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Tипично манчестеровско местење на утакмица .....

2-0 глад , после демек 2-3 некако .... и накрај у 90 3-3 демек толку можевме ...ХАХ ...веч виџено ...............300000000 пати :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Овој Тевез има сериозни проблеми. Треба да го пратат на психијатар, бајачка...
--- надополнето: Sep 27, 2011 9:02 PM ---
Mancini says in post-match press conf that Tevez will never - never - play for Man City again

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
На манчини све по список да му ебам... Не ми се верува.. тој ако е трене.. ја .... да не се викам :D ... Кој се тие измени бе .. мисли води човекот.. Па само таа ја чекав 3+ на ливче за 100е. таман се израдував дека ќе го биде... ама МАНЧИНИ гомното ако не заебе нема кој!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
На манчини све по список да му ебам... Не ми се верува.. тој ако е трене.. ја .... да не се викам :D ... Кој се тие измени бе .. мисли води човекот.. Па само таа ја чекав 3+ на ливче за 100е. таман се израдував дека ќе го биде... ама МАНЧИНИ гомното ако не заебе нема кој!
Mancini confirms Tevez refused to warm-up/be substituted in to Man City's match in Munich.

Што има со ова Манчини ?? Само 1 напаѓач имаше на клупа,плус тој идиот не сакал да игра :tapp::tapp: ..

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Mancini confirms Tevez refused to warm-up/be substituted in to Man City's match in Munich.

Што има со ова Манчини ?? Само 1 напаѓач имаше на клупа,плус тој идиот не сакал да игра :tapp::tapp: ..
Е што нема.. ај објасни ми.. неќел да влезе.. па што не го остај Џеко да игра.. што не го стај Џонсон.. о н го става Де јонг.. коларов.. милнер.. ќе се брани!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ехх,3 дена викам Баерн кец и одам со другарот преги да уплатам,ми вика не бе,не ја пиши,нема да излезе ...и јас го послушав ццц.
Ама ако гледам на позитивната страна ја избегнав Ман Утд,така да утре чекаме сличен ден како и денес,Арсенал,Милан,Барса....:)) ајде момци :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Е што нема.. ај објасни ми.. неќел да влезе.. па што не го остај Џеко да игра.. што не го стај Џонсон.. о н го става Де јонг.. коларов.. милнер.. ќе се брани!
Џонсон не беше ни на клупа,а сигурн0 планирал на местото на Џеко да влезе Тевез ама бедниот не му се играло..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ме радува што конечно сите сфатија дека Тевез има head issues :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Сити требаше да се тестот за Баерн ама по се изгледа Наполи ќе се... Браво и за нив мислам дека ќе биде доста тешко гостување во Јужна Италија...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сити-Наполи не беше 3+ ама беше ГГ
Баерн-Сити не беше не ГГ ни 3+
е па редно е барем една да биде ГГ3+
Наполи-Баерн ГГ3+ уште од сега кажувам
Пандев пак ќе им даде гол на баварците

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Сега Манчини ќе побара уште 100 милиони за трансфери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom