UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Манчестер Сити-Тотенхем 4:0

"Аууу тие Сити,после Барса најјаки“

“Леле леле Џеко мајсторе ѕвер,Сити до финале идат у ЛШ годинава“

“Манчини ѕвер,ќе растура годинава со Сити“

Баерн М.-Манчестер Сити 2:0

“Уууу мувла овие Сити,никад не ни биле стварно добро“

“Тој Манчини идиот,ми го става Де Јонг,го вади Џеко“

Вака од прилика се движеше мислењето на експертската јавност,нормално карикирано,во периодот помеѓу овие две утакмици!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.862
Поени од реакции
11.528
честитки за базел
и за баерн, кој им покажа на сити дека лш не е за деца

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
честитки за базел
и за баерн, кој им покажа на сити дека лш не е за деца
Браво за ова.Мудро кажано...

А што се деси со Базел,кога видов дека водат,шок ме мавна???

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

Обратно би прашал: - „Што бидна со МанЈу?“ :eek:

Си водеа културно 2:0 и..? Сепак доста подмладен тим имаат ги гледав во 2-3 натпревари сезонава има потенцијал ама ќе му треба на лисецот сезона-две за да состави екипа како таа од прилика 2005-08...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Јас еднаш кога пишав во темата за Англиско дека Сити ја има најслабата одбрана очи ќе ми извадеа ... :D
Парите не играат доле на теренот туку тимот.
Еден Боатенг за кого немаа место во тимот им го стави во џеб Агуеро кој што го платија 40-45м.
Боатенг го дадоа а им останаа Компани и Лескот. Ај овој вториов ок, али Компани бе !? Па уште и првотимец го игра. :eek:

Или па што виде у Клиши подобро од Коларов !? За мене овој бил просек и у Арсенал кога играше...

Ајде Ричардс и Туре се на тоа ниво, но воглавно многу слаба одбрана имаат, се влечат на грб на Харт цело време...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Боатенг го дадоа а им останаа Компани и Лескот. Ај овој вториов ок, али Компани бе !? Па уште и првотимец го игра. :eek:

Или па што виде у Клиши подобро од Коларов !? За мене овој бил просек и у Арсенал кога играше...

Ајде Ричардс и Туре се на тоа ниво, но воглавно многу слаба одбрана имаат, се влечат на грб на Харт цело време...
Ти си го гледал Компани некогаш? Звер е човекот, тој им ја држи целата одбрана. Баш Лескот не е ОК. Клиши не е ни просек, убедливо најслабиот лев бек од топ-клубовите, додека играше во Арсенал јас се радував кога топката е кај него. Сега не е ништо подобар... Коларов од тоа што сум го гледал, освен шутот, нема ништо друго посебно. Ништо не прават Шити и оваа сезона, посебно не во ЛШ...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добар заклучок имате сите, после изиграни 2 утакмици. Па изгубија на гостински терен, против посилен противник. Баерн може секого да победи, посебно на домашен терен. Нека се изиграат 6 утакмици, па после давајте коментари.
Таман сега играат две утакмици, со најслабиот во групата, може лесно да се случи да ги победат и двете.
Не викам дека сигурно ќе поминат, ама не ги ни отпишувам одма.
Btw ни јас не сакам да поминат, затоа што си навивам за Наполи...ама реално гледам на работите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Обратно би прашал: - „Што бидна со МанЈу?“ :eek:

Си водеа културно 2:0 и..? Сепак доста подмладен тим имаат ги гледав во 2-3 натпревари сезонава има потенцијал ама ќе му треба на лисецот сезона-две за да состави екипа како таа од прилика 2005-08...
Одбраната беше лоша, не беше на нивото. А и очекував такво нешто затоа што секој меч различна одбрана игра, има 5ца повредени дефанзивци и премногу се менува задната четворка. Базел тоа си го искористија како и што требаше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom