Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .

НАЈДОБАР МОМЕНТ -СКАНДИРАЊЕТО: ЛЕСТЕР БО МЕККЕЈЛЕБ О ОО О !! ЛЕСТЕР БО МЕККЕЈЛЕБ О ОО О !
ИСТО БЕШЕ ЈАКО КОГА ЦЕЛ ПЛОШТАД СЕ ПОКЛОНУВАШЕ :cuc::cuc: НА КОШАРКАРИВЕ..

Лестер Бо МекКејлеб ооо :vozbud:
Вакво нешто за прва пат се случува во Македонија и се надевам не последен.

Раде Рогожаров на плоштад, кое смеење паднало ејј.. :pos:
Видеа после ќе стаам, имам мал милион .. :)

Раде Рогожаров идеше пешки по автопат накај аеродром, со гитарата у рака. Највеселиот човек на планетава!!!

Раде Рогожаров идеше пешки по автопат накај аеродром, со гитарата у рака. Највеселиот човек на планетава!!!

Да, да .. Само со другарчево седиме пред бина меѓу гужва, гз преку глава и слушам некој од позади со развеано знаме се дере "МЕСТОО МЕСТОООО ПРАЕТЕ МЕСТО" (се смее уз дерење нормално) и кога се вртам кого да видам .. Раде !! :icon_mrgr:

Сега да пратите по списанијава, интернет, тв кое списание ќе дава постер од кошаркарите. Тоа не смее да се пропушти :)

vreme e za referendum,da im ugodime na juznite sosedi eladite i da go smenime naseto ime...otkako gi demoliravme vo litvanija sega mozat da ne vikaat i po kapitenot ANTIC...pa da se vikame ANTICKA MAKEDONIJA..ke ne pamtat za vek i vekovi...pozdrav kifla

Го земав коментарот од Кајгана вести

Кога ќе ми текне на моментите од денес се ежам целиот !
Прекрасно беше и навистина ми е заж за тие што сакаа да дојдат но не успеаа.Ваљда ќе има повеќе вакви настани па ќе можат и тие да осетат како е да се присуствува на вакво нешто.
Чуството беше прекрасно да бидеш на помалку од 1м од Антич,Војдан,Врба,МекКејлеб,Илиевски и сите останати од нашата репрезентација.Моментот кога Илиевски се качи на бината и извика ‘‘леле што направивме‘‘ е незаборавен тука веќе сите грмнаа и се пееа веќе добро познатите песни.На плоштадот исто така беше феноменално моментот кога Бо викна ‘‘ Да живее Македонија‘‘ е исто така незаборавен.

Ова се моменти кој што ќе се памтат цел живот и моменти кој што ќе им бидат раскажувани на идните генерации.Сигурно имаше уште моменти кој што нема да се заборават но во моментов не ми текнува...

Back
На врв Bottom