- Член од
- 16 март 2010
- Мислења
- 330
- Поени од реакции
- 204
Де бре, може има помал брат/сестраКолку години имаш пријателе? Овие списанија ни ги даваа у школо у 5тто одделение![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бре, може има помал брат/сестраКолку години имаш пријателе? Овие списанија ни ги даваа у школо у 5тто одделение![]()

Ова не ми текна! Леле што направивДе бре, може има помал брат/сестра![]()
бдв. Отидов многу офтопик 

Јас пак имам најдобар другар кој што е голем вмровец и др*а на секоја победа на Џокович и секогаш се расправаме за тоа што се диви на победи на секој ебан српски тим. Не генерализирај и одјеби со политика на форумов општо, а особено на тема за спорт, да не посочувам од каква важност е оваа тема.Друже,комуњар е карактерна особина,а не политичка определбаНас 60 години“комуњарите“ не учеа да се радуваме на успесите на Србите и Хрватите,а на своите да гледаме со понижување.И не,нема никогаш да им го опростам тоа.Ти воопшто не си свесен дека кога победи Македонија против Литванија истата вечер умре Југославија и Србија во Македонија
Експлозија на национална свест кај Македонецот.Јас многу добро знам како беше во 90те години кога “комуњарите“контролираа се живо и диво во Македонија
Ние Комитите сме биле бркани и тепани само затоа што сме пееле македонски патриотски песни,а не за Тито и Лазар Колишевски.

Сега, кога си одев со кола накај дома, го видов Илиевски со семејството на паркинг, нормално се рассвирев, и како прекрасно се насмеа и крена раце, срце мило. Значи живее кај кулите кај железничка
Многу ми е жал што заврши бајкава, (барем до Ниш), кој ќе слуша сега пак препуцавања за се и сешто...