Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Де бре, може има помал брат/сестра :P
Ова не ми текна! Леле што направив :ROFLMAO: бдв. Отидов многу офтопик :)
Многу емотивни моменти имаше денеска на плоштадот, бројка која што неможев да ја замислам! Бидејќи дојдов меѓу првите кога имаше 100тина луѓе се чудев дали ќе има уште луѓе, и кога видов на телевизија колку луѓе имало се замислив дан не сум го згрешил местото случајно :LOL:

За тоа во право се,девојчиња напалени со цицки извадени,стомаци разголени уште пичката да ја извадеа.Неможеш ни да се поздравиш,како му рипнаа на Бо го изедоа човекот,кога му ја видов фацата онака уморен одвај се движи викам ај да не го замарам за сликање,девојчињата ке го залапаа за малце.Чековски која цепаница е,такоџе и Антич,бев одма до Антич кога ја сечеаа тортата,кога ја видов Јанкуловска пред мене ми се згади и пречек и се.Марин зверотиња помина и се поздравив со него,најако беше кога изјави на Аеродром,нас не ни треба злато ! вие сте нашето злато ! нешто и повредно од злато !

Друже,комуњар е карактерна особина,а не политичка определба;)Нас 60 години“комуњарите“ не учеа да се радуваме на успесите на Србите и Хрватите,а на своите да гледаме со понижување.И не,нема никогаш да им го опростам тоа.Ти воопшто не си свесен дека кога победи Македонија против Литванија истата вечер умре Југославија и Србија во Македонија;)Експлозија на национална свест кај Македонецот.Јас многу добро знам како беше во 90те години кога “комуњарите“контролираа се живо и диво во Македонија;)Ние Комитите сме биле бркани и тепани само затоа што сме пееле македонски патриотски песни,а не за Тито и Лазар Колишевски.
Јас пак имам најдобар другар кој што е голем вмровец и др*а на секоја победа на Џокович и секогаш се расправаме за тоа што се диви на победи на секој ебан српски тим. Не генерализирај и одјеби со политика на форумов општо, а особено на тема за спорт, да не посочувам од каква важност е оваа тема.
Ајт.

Иначе, бев и на аеродром и на плоштад, одличен пречек. Се што беше убаво веќе кажавте, да си кажам што не ми се допадна. Тоа што пола беа дојдени за да направат по некоја фотка за на фејсбук(или гугл плус ако отвориле), и тоа што кога пристигнаа кошаркарите се испокачија на бината, никаква култура, да не можат луѓето да кажат два збора ниту да добијат соодветен пречек. Ништо чудно како во африканските земји да изгледавме. Тука е крива и полицијата што не направи никаков ред. Напалени тинејџерки колку ти душа сака, како што спомна Сајбер некоја страна наназад...
Не знам колку народ имаше на плоштад, али мислам дека беше солидна бројка. И да го слушнеш Илиевски во живо со неговото „Леле што направивмеее“ е прајслес.

Сега, кога си одев со кола накај дома, го видов Илиевски со семејството на паркинг, нормално се рассвирев, и како прекрасно се насмеа и крена раце, срце мило. Значи живее кај кулите кај железничка :D
Многу ми е жал што заврши бајкава, (барем до Ниш :icon_lol:), кој ќе слуша сега пак препуцавања за се и сешто...

Секоја чест. Можам да кажам дека допрва следува нашето време во спортот. Ова е само ПОЧЕТОК.

да не се повторувам со другиве , бев и на Аеродром и на плоштад али најубаво ми беше кога се враќавме од Аеродром со кола , по пат милина , убавина , луѓе полно на улици , деца со баби и дедовци сите пеат , коли свират , весело убаини да се гордееш денес што си маледонец .

И да , ќе пукнам од мука , ќе пукнам . Си доаѓам дома од плоштад и кај мене пред зграда еј пред зграда паркиран автобусот на кошаркариве.
Ги симнаа позади скопјанка , таму е КФМ . И трчам таков возбуден и само Соколв и Самарџиски ги начекав .
Перо само што влезе у федерација и го чекав 40 минути и не излезе , може излегол од друг влезе
А тие 40 минути додека чекав Самарџиски даваше автограми и се сликаше без престан !!!

Фантастичен пречек.Јас не бев на аеродром,ама бев на плоштад.Беше феноменално.
Имаше многу луѓе,а со оглед на тоа дека терминот беше тапа,очекував дека нема да има баш многу.
Али браво луѓе,не имаше многу.Многу ми е мило што кошаркарите видоа колку ги цениме и сакаме и колкав успех направија.И самите после тоа станаа свесни за тоа.
Шампиони сме и тоа најголеми.Четврто место,а каков пречек.Каков месец,како се обедини народот месецов,чудо нешто.Не сакав ова да заврши,сакав да трае вечно.

Вака се гради љубов кон државата. Вака се гради почит од другите држави. Македонија вреди, за оној кој знае како да ја цени!(цитат од Твитер).

Да бе сеа ми текна и ова ...
Чековски од федерација си отишол со такси , така ми кажаа маалскиве
А Мекелеб со плав матиз го однеле

Им дадовме предлог на другите држави, да не слават за освоен медал, да нема дочек на аеродром за прво - трето место, ќе почнат веќе и за четврто да прославуваат.:D

Ми се плаче, вакво нешто... аааааааааа... немам коментар, ова денес е историски ден!!!!!! ХЕРОИ, ЈУНАЦИИИИИИИИИИ!

Сега, кога си одев со кола накај дома, го видов Илиевски со семејството на паркинг, нормално се рассвирев, и како прекрасно се насмеа и крена раце, срце мило. Значи живее кај кулите кај железничка :D
Многу ми е жал што заврши бајкава, (барем до Ниш :icon_lol:), кој ќе слуша сега пак препуцавања за се и сешто...

Илиевски кај железничка живее? Едни па мене ми кажаа у Струмица живеел :cautious:

Дај некој нека ги постира сите клипови од изминатово Европско и сите видеа од денешниов пречек.
Сакам да ги спуштам сите и да ги имам на компакт диск.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom