Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .

НАЈДОБАР МОМЕНТ -СКАНДИРАЊЕТО: ЛЕСТЕР БО МЕККЕЈЛЕБ О ОО О !! ЛЕСТЕР БО МЕККЕЈЛЕБ О ОО О !
ИСТО БЕШЕ ЈАКО КОГА ЦЕЛ ПЛОШТАД СЕ ПОКЛОНУВАШЕ :cuc::cuc: НА КОШАРКАРИВЕ..

Лестер Бо МекКејлеб ооо :vozbud:
Вакво нешто за прва пат се случува во Македонија и се надевам не последен.

Раде Рогожаров на плоштад, кое смеење паднало ејј.. :pos:
Видеа после ќе стаам, имам мал милион .. :)

Раде Рогожаров идеше пешки по автопат накај аеродром, со гитарата у рака. Највеселиот човек на планетава!!!

Раде Рогожаров идеше пешки по автопат накај аеродром, со гитарата у рака. Највеселиот човек на планетава!!!

Да, да .. Само со другарчево седиме пред бина меѓу гужва, гз преку глава и слушам некој од позади со развеано знаме се дере "МЕСТОО МЕСТОООО ПРАЕТЕ МЕСТО" (се смее уз дерење нормално) и кога се вртам кого да видам .. Раде !! :icon_mrgr:

Сега да пратите по списанијава, интернет, тв кое списание ќе дава постер од кошаркарите. Тоа не смее да се пропушти :)

vreme e za referendum,da im ugodime na juznite sosedi eladite i da go smenime naseto ime...otkako gi demoliravme vo litvanija sega mozat da ne vikaat i po kapitenot ANTIC...pa da se vikame ANTICKA MAKEDONIJA..ke ne pamtat za vek i vekovi...pozdrav kifla

Го земав коментарот од Кајгана вести

Кога ќе ми текне на моментите од денес се ежам целиот !
Прекрасно беше и навистина ми е заж за тие што сакаа да дојдат но не успеаа.Ваљда ќе има повеќе вакви настани па ќе можат и тие да осетат како е да се присуствува на вакво нешто.
Чуството беше прекрасно да бидеш на помалку од 1м од Антич,Војдан,Врба,МекКејлеб,Илиевски и сите останати од нашата репрезентација.Моментот кога Илиевски се качи на бината и извика ‘‘леле што направивме‘‘ е незаборавен тука веќе сите грмнаа и се пееа веќе добро познатите песни.На плоштадот исто така беше феноменално моментот кога Бо викна ‘‘ Да живее Македонија‘‘ е исто така незаборавен.

Ова се моменти кој што ќе се памтат цел живот и моменти кој што ќе им бидат раскажувани на идните генерации.Сигурно имаше уште моменти кој што нема да се заборават но во моментов не ми текнува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom