Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Колку чудна, бизарна утакмица само....the only thing I can say at this moment :LOL:
У секој случај, многу интересно дерби, се изнагледавме шанси, промашувања, и што уште не :)
Anyways, 5 in a row in PL - GGMU!!!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
3-1 крај
Супер на крај сите задоволни, хепи фејсес, лидери на табелата. Добро изигравме денес, немојте да ве лажи тоа дека Челзи постојано беа во офанзива и не напаѓаа, незначи дека игравме слабо, едноставно така беше поставен натпреварот да игравме на некој начин пасивно, немавме потреба да бркаме игра кога имаше потреба од голови дававме гас и успешно постигнувавме погодок по што повторно игравме пасивно на некој начин. Одлично. :)
Ама колку промашени 100% шанси имаше...но ако ај
GLORY !!!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Ме загришува фактот дека откако сменив баскет , ситуација Чика пред гол за да погоди и оној умрениот Ешли го искина .

Се надевам не е ништо сериозни !!!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Можеше многу голој да паднат...ама победникот ќе беше ист !

Заслужено ! Браво Јунајтед продолжуваме во ист стил и понатаму !

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Полувреме !
Ајде сеа да им помогнеме на кошаркарите !

Иначе првово полувреме презадоволен од резултатот...
Второ доста е да се одржи...немора пак 5 да даваме, ќе речат овие на стероиди се... :) :) :)

Џонс...Руни...истата акција од минатиот натпревар !
A баш си реков, позната ми е акцијава од некаде :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Покрај поразот на Македонија, во Литванија, со победата на Јунајтед, барем колку толку ми се разубај денот, барем во финансиска смисла на зборот.. Гледав, само на паузите и на тајмаутите, но имаја среќа Челзи.. Можи немаше да примат 8, како нас, али да беа тро посконцентрирани можеа да дат 5-6 гола.. Како и да е, честито победа и осаменоста на врвот на табелата...

Поздрав

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
шо ти е на тебе гелдаш ли да видеш....овоа е лудница нема среден ред за мене само се иде по крилата...и нани не играе среден ред крило е...MANCHESTERRRRRRRR
--- надополнето: Sep 18, 2011 3:46 PM ---
ROONEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MAJSTORCINO
Многу ти е безвезе тука плукаш а еден пост подоле да спамираш со капс-лок текст. Ок е да критикуваш, ама коментари од типот "треба да губиме" не доликува за вистински фанови .... не го сфаќај ова како критика, само ти давам пријателски совет ;)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Нека ни се множат победите!!!

Не ја гледав... дали имаме некој повреден :/ видов само дека кретенот го собра Чикарито... како е?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито нека ни е баскетот го гледав и не сум ја гледал ова е првата утакмица Манчестер Челзи да не ја гледам после многу години ех уште нашиве да победеја ќе беше совршен ден Ливерпул ги згазија,Шити не победи, Ман Јунајтед рутински ги тепаше Чезли :vozbud:. Следна жртва Стоук ;)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Нека ни се множат победите!!!

Не ја гледав... дали имаме некој повреден :/ видов само дека кретенот го собра Чикарито... како е?
Море све да му ****, да даде господ Тери секој ден да му е дома .... неговиот старт и оној на Тони беа подеднакво окарактеризирани. Нејќам ни да мислам колку беа различни по жестина :mad:

Ќе чекаме официјално да кажат за Чича, ама мислам дека 2-3 недели не му бегаат :place:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.150
Многу јаки бе? :D Ништо не видов заради кошарката ама гледам Торес...:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom