Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

шо ти е на тебе гелдаш ли да видеш....овоа е лудница нема среден ред за мене само се иде по крилата...и нани не играе среден ред крило е...MANCHESTERRRRRRRR
--- надополнето: Sep 18, 2011 3:46 PM ---
ROONEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MAJSTORCINO
Океј де, твојот став е дека ова е најкатастрофална игра на средниот ред досега....:cenzura:
Него ја ти реплицирав поради тоа што пиша дека требало да губиме, тоа и барав да ми го објасниш, затоа и ги болдирав тие зборови.
Ама сеа 3-0 е више, ваљда не сметаш уште дека треба да губиме наместо да сме у водство!?

Што ти е тебе бе? Средниот ред си заврши добра задача браво, остај ти тоа, имаше неколку неточни и безвеза предавања но дефанзивно си ја завршија работата.
3-0 на полувреме, одлично во наш стил сите 3 гола, првиот Смолинг многу убаво го измами (Лампард мислам дека го чуваше) и супер ја удри со глава.
Вториот кој пас од Еванс, алал му вера, Нани прекрасно издрибла и му ја брцна на Чех, одличен шут
Третиот одново Џонси царот, одлично проигрување со Руни и Џонси им велезе во одбраната топката до Руни и овој не промашува,
Браво браво браво!
ГГМУ!!! ГЛОРИ!!!

Едит..
Еј Де Геа, цар! им фати чист зицер, беше сигурен, одличен во дегажманите, добра партија на полувреме

^Не сакам да кварам атмосфера, ама ова е најслабо издание на средниот ред сезонава(со Бенфика не глеав) и фер е да признаеме дека Челзи многу лесно доаѓаа до голот на 2-3 наврати. Плус судииите не беа баш на ниво, но водиме и тоа убедливо.

Океј де, твојот став е дека ова е најкатастрофална игра на средниот ред досега....:cenzura:
Него ја ти реплицирав поради тоа што пиша дека требало да губиме, тоа и барав да ми го објасниш, затоа и ги болдирав тие зборови.
Ама сеа 3-0 е више, ваљда не сметаш уште дека треба да губиме наместо да сме у водство!?

сакам да кажам андерсон кога му подаде на торес....зицеро на рамирес...и уште некоја шанса....секоја чест и на де геа и на нападо ама треба да се активира средниот ред признај дека треба малку повеќе

сакам да кажам андерсон кога му подаде на торес....зицеро на рамирес...и уште некоја шанса....секоја чест и на де геа и на нападо ама треба да се активира средниот ред признај дека треба малку повеќе
Никој не рече дека средниот ред игра баш најсјајно, ама пак и не можеш секогаш да очекуваш перфекција...
Иначе, Торес :tapp::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom