Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Колку чудна, бизарна утакмица само....the only thing I can say at this moment :LOL:
У секој случај, многу интересно дерби, се изнагледавме шанси, промашувања, и што уште не :)
Anyways, 5 in a row in PL - GGMU!!!

3-1 крај
Супер на крај сите задоволни, хепи фејсес, лидери на табелата. Добро изигравме денес, немојте да ве лажи тоа дека Челзи постојано беа во офанзива и не напаѓаа, незначи дека игравме слабо, едноставно така беше поставен натпреварот да игравме на некој начин пасивно, немавме потреба да бркаме игра кога имаше потреба од голови дававме гас и успешно постигнувавме погодок по што повторно игравме пасивно на некој начин. Одлично. :)
Ама колку промашени 100% шанси имаше...но ако ај
GLORY !!!

Ме загришува фактот дека откако сменив баскет , ситуација Чика пред гол за да погоди и оној умрениот Ешли го искина .

Се надевам не е ништо сериозни !!!

Можеше многу голој да паднат...ама победникот ќе беше ист !

Заслужено ! Браво Јунајтед продолжуваме во ист стил и понатаму !

Полувреме !
Ајде сеа да им помогнеме на кошаркарите !

Иначе првово полувреме презадоволен од резултатот...
Второ доста е да се одржи...немора пак 5 да даваме, ќе речат овие на стероиди се... :) :) :)

Џонс...Руни...истата акција од минатиот натпревар !

A баш си реков, позната ми е акцијава од некаде :D

Покрај поразот на Македонија, во Литванија, со победата на Јунајтед, барем колку толку ми се разубај денот, барем во финансиска смисла на зборот.. Гледав, само на паузите и на тајмаутите, но имаја среќа Челзи.. Можи немаше да примат 8, како нас, али да беа тро посконцентрирани можеа да дат 5-6 гола.. Како и да е, честито победа и осаменоста на врвот на табелата...

Поздрав

шо ти е на тебе гелдаш ли да видеш....овоа е лудница нема среден ред за мене само се иде по крилата...и нани не играе среден ред крило е...MANCHESTERRRRRRRR
--- надополнето: Sep 18, 2011 3:46 PM ---
ROONEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MAJSTORCINO

Многу ти е безвезе тука плукаш а еден пост подоле да спамираш со капс-лок текст. Ок е да критикуваш, ама коментари од типот "треба да губиме" не доликува за вистински фанови .... не го сфаќај ова како критика, само ти давам пријателски совет ;)

Нека ни се множат победите!!!

Не ја гледав... дали имаме некој повреден :/ видов само дека кретенот го собра Чикарито... како е?

Хаххахахахаха :pos:
vomb8.gif

Честито нека ни е баскетот го гледав и не сум ја гледал ова е првата утакмица Манчестер Челзи да не ја гледам после многу години ех уште нашиве да победеја ќе беше совршен ден Ливерпул ги згазија,Шити не победи, Ман Јунајтед рутински ги тепаше Чезли :vozbud:. Следна жртва Стоук ;)

Нека ни се множат победите!!!

Не ја гледав... дали имаме некој повреден :/ видов само дека кретенот го собра Чикарито... како е?

Море све да му ****, да даде господ Тери секој ден да му е дома .... неговиот старт и оној на Тони беа подеднакво окарактеризирани. Нејќам ни да мислам колку беа различни по жестина :mad:

Ќе чекаме официјално да кажат за Чича, ама мислам дека 2-3 недели не му бегаат :place:

Многу јаки бе? :D Ништо не видов заради кошарката ама гледам Торес...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom