Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Штета.. за малце ќе го погодеше обручот.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
никогаш нема да му простам на дамјан за ова, шо сака нека направи во иднина

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Тој шо јади гомна за репрезентацијата и за Стојановски децата на Кириленко да му личат
Јас би сакал на Кириленко и со тромавост на Чековски да бидат сите деца на Грците што ќе им се родат во идната деценија! Секое машко да биде СО МАШКОСТ нивна!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
Него зашто Мираковски не доби поголема минутажа на шампионатов воопшто? Ми изгледаше доста солиден за оние минути кои ги одигра а за роатција ќе беше супер, подобар него ли Соколов.
исто мислам и ја

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618

Еве го на слика, да го запаметите оти Дамјан и Војдан се иднината наша. Промаши денес али во иднина тој ќе ги пердаши противничките одбрани. Сите на нозе и аплауз за дечково и за цела репрезентација, ќе ве молам!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ајде сега не серете по Чековски,Дамјан итн. Јасно е дека на сите ни е тешко и дека Дамјан не смееше да го промаши она но сепак не заборавајте кој држави ги оставивне позади нас и каква радост во овој месец ни донесоа момците.
Ве разбирам тешко ви е и мене ми е тешко бубрег би дал само Дамјан да го погодеше она но сепак вратете се назад во овие 15 дена и утре сите на аеродром/плоштад.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ај некој нека ми го кажит доприносот на Дамјан, на Соколов, на Мираковски, на оние двајцана на тајмаут шо ги покажвет? А другите, МАЖИШТА, секоја чест.
Јас ќе ти кажам да идеш да се утепаш, најкомотно.
За џабе ли е колективен спорт бе? Го разбираш терминот колективен спорт или слабо, у пеинт да ти цртам треба?
Од кај знаеш ти каков придонес имаат бе. :mad:
Ни Перо не дава кошеви па ај утепајте го, си има друга работа он, исто како и горенаведените.
Ај слободен си, друг пат пред да пишеш нешто размисли, изброј до 10.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Јас Дамјан на првенствово го паметам само по лошо...
Прва грешка што му ја паметам е личната над Домеркант при удар за три, на секунда до крај на прво полувреме:tapp:
Домеркант ги даде сите, после тоа се извадивме...
И со Шпанија направи таква грешка....
Денеска 3 лични за 30 секунди...
И капакот промашувањето...
Moжда не е добро уште сега да редиме анализи ,уште не сме при себе.Ама Дамјан баш напротив ,мислам дека доби малку шанса.Можда е за нијанса понеискусен од Војдан ,ама овие 3 лични грешки за 30 секунди нормален судија не би ги судел.Па 2 и кусур минути русите беа тогаш во напад дури не постигнаа поени (во меѓувреме мислам имаше уште една или две лични).
А за промашувањето...сигурно на никој во Македонија не му се бендиса,ама ете бидна ,а се случувало и на многу попознати спортисти.Би требало поддршка сега ,а не да јадиме бурек за него.Сигурно ќе се сложиш дека не би сакал да си му во кожа!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522

Еве го на слика, да го запаметите оти Дамјан и Војдан се иднината наша. Промаши денес али во иднина тој ќе ги пердаши противничките одбрани. Сите на нозе и аплауз за дечково и за цела репрезентација, ќе ве молам!
Не заебавај? :D

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
не е крив Дамјан. овие цело време шо правеа? и сеа на крај него го ставија да решава ситуација? ма дај...воопшто не е крив.
и нема да бидам лицемерен: најдобри сте вака-така, бла бла......НЕ СУМ ЗАДОВОЛЕН И КРАЈ.

Kajgana Shop

На врв Bottom