Јас би сакал на Кириленко и со тромавост на Чековски да бидат сите деца на Грците што ќе им се родат во идната деценија! Секое машко да биде СО МАШКОСТ нивна!Тој шо јади гомна за репрезентацијата и за Стојановски децата на Кириленко да му личат
исто мислам и јаНего зашто Мираковски не доби поголема минутажа на шампионатов воопшто? Ми изгледаше доста солиден за оние минути кои ги одигра а за роатција ќе беше супер, подобар него ли Соколов.
Ние ќе ги паметиме.Ама четвртите никој не ги памети.....
Секој според заслугите, некој со цвеќиња, некој со камењаАј утре со камења да ги маваме.
МОЖЕ?
Ајдеее се поправи сегаНе го сфаќај до толку трагично, сепак имаме огромен успех
Јас ќе ти кажам да идеш да се утепаш, најкомотно.Ај некој нека ми го кажит доприносот на Дамјан, на Соколов, на Мираковски, на оние двајцана на тајмаут шо ги покажвет? А другите, МАЖИШТА, секоја чест.
Moжда не е добро уште сега да редиме анализи ,уште не сме при себе.Ама Дамјан баш напротив ,мислам дека доби малку шанса.Можда е за нијанса понеискусен од Војдан ,ама овие 3 лични грешки за 30 секунди нормален судија не би ги судел.Па 2 и кусур минути русите беа тогаш во напад дури не постигнаа поени (во меѓувреме мислам имаше уште една или две лични).Јас Дамјан на првенствово го паметам само по лошо...
Прва грешка што му ја паметам е личната над Домеркант при удар за три, на секунда до крај на прво полувреме
Домеркант ги даде сите, после тоа се извадивме...
И со Шпанија направи таква грешка....
Денеска 3 лични за 30 секунди...
И капакот промашувањето...
Не заебавај?
Еве го на слика, да го запаметите оти Дамјан и Војдан се иднината наша. Промаши денес али во иднина тој ќе ги пердаши противничките одбрани. Сите на нозе и аплауз за дечково и за цела репрезентација, ќе ве молам!