Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272
Двоен пораз денес за мене на спортски план. Зарем е можно ова? :tapp:
П.С мразам руси
Ни јас не ги сакам, можам да кажам доволно и дека ги мрзам... но нимало колку ГРЦИТЕ! Е тие се тие... тој судија... 5 души на земја легнати... наши...цел состав на земја...они скокови 6 по ред ги прават...ги ГАЗАТ грчево не суди ништо!

Ех.. Камо сите да имаа муда како Гоце Делчев и Илиевски.. Што научивме многу од ова првенство научивме, искуството е истотака голем медал. Дамјане повеќе самодоверба друг пат цар си

Ах бе Дамјане како можеше да го промашиш она :(
Единствена замерка ми е што му дозволија на Кириленко цела четвртина да изигра без да направи лична исто и Мозгов мораше да се оди на овие двајца за да излезат па да ги добиеме Русите.
Како и да е веќе изгубивме но играчите остануваат наши херои и утре да ги пречекаме како такви !
Јасно е резочарувањето сепак имавме шанса за медал кој што искрено го заслуживме но и ова 4 место не е за потценување.Кажав неколку пати до сега и пак ќе кажам некој да ни го даваше ова место пред да почне европсково ќе го прифатевме со 2 раце.

Не ми се верува како со дваесет и кусур офанзивни скока за грдите, успеавме да дојдеме до позиција за продолженија... Обично ако дозволиш толку скока, губиш по 20-30 разлика. Ах Гече, Гече...ти и твојата повреда...

Ај некој нека ми го кажит доприносот на Дамјан, на Соколов, на Мираковски, на оние двајцана на тајмаут шо ги покажвет? А другите, МАЖИШТА, секоја чест.

Ајде сега во турнирот за Олимпијада да ги посереме барем со 20 коша разлика.Ајде момци не чека Oлимпијада.Главата горе :)

Ама четвртите никој не ги памети.....
Ти не знаеш што збориш! Биди благодарен што сме и на 4 место, срам да ти е! Македонија никогаш не била на 4 место, зарем малку ти е ?? Кој очекуваше дека ќе играме полуфинале ?? Ехх само колку направија нашите кошаркари, не може да се докаже! СРАМ да ви е на сите ако медаљата ви значи повеќе од она што го направија дечкиве!

Не го кривите Дамјан.Зарем треба да се оставаат утакмиците и да се решаваат во последен момент?

Ај некој нека ми го кажит доприносот на Дамјан, на Соколов, на Мираковски, на оние двајцана на тајмаут шо ги покажвет? А другите, МАЖИШТА, секоја чест.
Ај утре со камења да ги маваме.
МОЖЕ?

Ти не знаеш што збориш! Биди благодарен што сме и на 4 место, срам да ти е! Македонија никогаш не била на 4 место, зарем малку ти е ?? Кој очекуваше дека ќе играме полуфинале ?? Ехх само колку направија нашите кошаркари, не може да се докаже! СРАМ да ви е на сите ако медаљата ви значи повеќе од она што го направија дечкиве!

Верувај и 100 пати да сме 4-ти не се опишува чувството кога ќе земеш медал па макар и 3-то место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom