Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ќе им се држиме и на Шпанциве....што и да направат нашиве до крај (мислам за порази) ич не ми чуе јас од денес мислам дека сме Шампиони нека пушат македонски пури сите душмани !!!
Башка нивниов Бик тешко дека има поголеми balls од ......
Прегледај го приврзокот 34038

Нашиот Лав ... :D
Прегледај го приврзокот 34039
Ќе се уплашат шпанците од Македонскиот ЛАВ!
--- надополнето: Sep 16, 2011 6:11 AM ---
Ги немам пратено Шпанциве првенствово ич, и не знам кој што како, само знам ги скичмија Франција и Словенија над 16 разлика ... Чинам и пораз немаат ..
Имаат пораз од Турција,меѓутоа во тој натпревар играа без Пол ASHOLL!

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Како Шпанците ја видоа нашата победа над домаќинот Литванија:

Најдоброто после Александар Велики

Да им покажеме дека Александар не запира во полу-финале туку оди до крај! :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
Газиме ! Газиме! Мора да ја згазиме и Шпанија,без финале оваа фантастична игра нема да е комплетна!

Напред Македонијооооооооооо!!

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Уште сега почнувам да се потам.

МАКЕДОНИЈААААААААААААААААА.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Да им покажеме дека Александар не запира во полу-финале туку оди до крај! :D
После ќе напишат за Александар "најдоброто нешто што се случило до појавувањето на Илиевски" :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
McCalebb, la amenaza de España

McCalebb, último escollo entre España y Londres

Насловиве на шпанскиве весници им се жмк, ко божем само Мекејлеб игра кај нас.. :tapp:

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.379
Поени од реакции
328
A i doma si go sakame!!Eve sto veli Vrbica za vijesti.me
Najprodavaniji sendvič u Mekdonaldsu u Skoplju zove se Mekejleb. Valjda i to govori o ljubavi koju je on do sada više nego opravdao. Uostalom, svaki put kada uđe u dvoranu, prvo pozdravi makedonske navijače.
Čovjek mi je iz Makedonije poslao sljedeću poruku: „Pričao sam sa ženom i sinom i želimo da usvojimo Mekejleba. Ako hoće kuću, stan, sve ćemo da mu damo“", priča za „Vijesti“ Vrbica.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
хахаха колку се добри!! Почнаа сите да го викаат Gaysol!! Готов е овој ке падне психички, сеа и другарите ке почнат да го викат така :pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дечки што биде нека биде денес. Буквално секој кош е успех за нас а кошаркарите и штабот на оваа репрезентација уште одамна заслужија херојски пречек... Тотално сум исчилуткан пред денешниот натпревар сакам само да уживам во натпреварот.

Ако влеземе во завршница како со Литванија веројатно ќе лапнам 2-3 дијазепамчиња и ќе продолжам да чилуткам...

МА-КЕ-ДОНИЈА!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Луѓе само 2 саата сум спиен....ова е страшно....која еуфорија човечееееееееееееееееееееееееееее :vozbud:

Фала му на Господ што оваа генерација успеавме да доживееме оваква еуфорија како никогаш до сега.

п.с оваква еуфорија имало изгледа само пред да почнат битките на Александар Македонски,и пред да почне Илинденското востание!!!

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.379
Поени од реакции
328
Ако влеземе во завршница како со Литванија веројатно ќе лапнам 2-3 дијазепамчиња и ќе продолжам да чилуткам...

МА-КЕ-ДОНИЈА!
ZEGIN treba da pusti eden carter za finaleto v nedela,kolku leksiliumi,dijazapami i ENAP 10 im potrosivme za vreme na ova EP! Cisto kako poddrska za kosarkarite,koi im ja zgolemija nivnata potrosuvacka so neizvesnite zavrsnici :pos:
MAKEDONIJA!!!

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Многу и многу други треба да пуштат чартери како Мите по 30-50 души да дадат ке се собереа 2-3000, само жално е што луѓето на кој што Македонија им даде највеќе во животот и за наредните 100 генерации нивни си ги трошат парите во Австрии и други земји и сега заборавија од каде дојдоа.

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Абре сеа пред малце случајно на тв слушам се јавува Џаро - Легенда а.к.а. Превара на тоа утринската емисија на канал 5 и вика јавујте се одма у Литванија кажете на управа на макбаскет да се смени одма ресторанот каде што ќе јадат нашите репрезентативци , шпанците ништо нема да остават на случајност. Планот Б е да подметнат некое тровање со храна (повраќање , мачнина, проливи ... ) на нашиве кошаркари. Да не можат нормално да играат.

.........

Ме остави во мисла, па кај нас никој на тоа не обраќа пажња. Има све да изедат и репете да потражат....

Се надевам дека нашиве се на строга дијета :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom