Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Иначе уште 2 авиона одат утре со овој плус од лотаријава на мтв,само незнам дали се навивачкиве групи?!?!

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Доказ дека не е местенка на мтв.... МЕ ИЗВЕЛКОАААААААААА!!!!! АЈДЕ ЌЕ ГРМИМЕ УТРЕ!!!!!!! МАКЕДОНИЈО ВО СРЦЕ ТЕ НОСИМЕ!!!! <3 <3 <3
Честитки и гласот да си го оставиш таму !

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Очекував поригорозен предлог судејќи по сигурноста во твојот пост.

Ако те банираат на шест месеци ќе отвориш нов. Ако те банираат засекогаш - исто ќе направиш.
Еве го мојот предлог до тебе. Ако победи Шпанија со +12 ќе одбереш кафана и ќе порачаш се што ти душа сака. За да не се чувствуваш осамен ќе повикаш уште еден член од форумов по избор. На крај ќе ми ја оставиш сметката.
Договорено?
Не мешам прајвт лајф со форуми и затоа deal-от не е можен да важи. Плус, не можеш да знаеш дали ќе бидам чесен доколку кладбата ја добијам. А за да знаеш, треба да мешам прајвт лајф.
Бидејќи не е возможна кладбата поради таквите објаснувања кои самата ги посочи, кладбата не мора да се одржи и само кулирај си. Од твоја страна тоа е тоа... а од моја, доколку е обратно од кажаното (во кое сум сигурен), forum will never see me again :)
И за крај... ниту тоа не е ригорозно... не е реленвантно и е премногу ... како да кажам... релативно. Да се кладиш на тој начин со Цукерберг или со некој член на low class фамилија во Етиопија исто е?
Ај ако не ампутација на рака, самоубиство и сл. Општо ригорозно.
therefore, it's off...
честитки на навивањето и тоа е права ствар. нека учат клинциве од тебе...

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
А од кај да знаеме дека не си поврзан со владата? :D
Ај со среќа пријателе :)
Па имам нешто заедничко 100% со нив, што сите сплотено и со заедничко срце навиваме за нашата гордост!
Ај со среќа ако има некој пријавено, па може ќе се собереме кајганџии!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не мешам прајвт лајф со форуми и затоа deal-от не е можен да важи. Плус, не можеш да знаеш дали ќе бидам чесен доколку кладбата ја добијам. А за да знаеш, треба да мешам прајвт лајф.
Бидејќи не е возможна кладбата поради таквите објаснувања кои самата ги посочи, кладбата не мора да се одржи и само кулирај си. Од твоја страна тоа е тоа... а од моја, доколку е обратно од кажаното (во кое сум сигурен), forum will never see me again :)
И за крај... ниту тоа не е ригорозно... не е реленвантно и е премногу ... како да кажам... релативно. Да се кладиш на тој начин со Цукерберг или со некој член на low class фамилија во Етиопија исто е?
Ај ако не ампутација на рака, самоубиство и сл. Општо ригорозно.
therefore, it's off...
честитки на навивањето и тоа е права ствар. нека учат клинциве од тебе...
Нема да мешаш форум со реалност, никаде не споменав дека на +12 ќе седам со вас. Или ти со нас. Само ќе се појавиш да платиш/ платам и заминуваш. Не јадам луѓе.
Плус и ако не си стоиш на зборот ништо страшно, има такви ликови многу и во реалноста, ќе си платиме самите :)
Здравје следна кладба може ќе се погодиме.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Лееееее што би дал Пеце да игра сега заедно со Бо

па Стефанов, Књазев, Дејан Јовановски, Куртович. Немаше да знаеме кој плеј да го ставиме, со ваква одбрана сигурно ќе бевме прваци на Европа.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Доказ дека не е местенка на мтв.... МЕ ИЗВЕЛКОАААААААААА!!!!! АЈДЕ ЌЕ ГРМИМЕ УТРЕ!!!!!!! МАКЕДОНИЈО ВО СРЦЕ ТЕ НОСИМЕ!!!! <3 <3 <3
ти љубоморам брат а сигурно и другиве :icon_mrgr:убаво да си поминеш и да го оставиш гласот во салата за МАКЕДОНИЈА.!!
бај д веј има уште некој кој го извлекоа?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па имам нешто заедничко 100% со нив, што сите сплотено и со заедничко срце навиваме за нашата гордост!
Ај со среќа ако има некој пријавено, па може ќе се собереме кајганџии!
Да стаиш и кајгана маичка да те познаеме :)
Честитки и поздрави ги нашите.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ми текнува на утакмицата со Црна Гора коа игравме, Игорче рече нешто у стилот: ова е наптреварот да се биде или не, мора да победиме за евентуално да извадиме уште некоја победа против другите и да идеме во втора фаза.... Епа стигнавме до полуфинале.

Знаеме која е Шпанија, ама која е поентата на натпреварувањето ако се откажеш уште пред да почне натпреварот!?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
па Стефанов, Књазев, Дејан Јовановски, Куртович. Немаше да знаеме кој плеј да го ставиме, со ваква одбрана сигурно ќе бевме прваци на Европа.
Брат, ние секако ќе бидеме прваци на Европа... :ROFLMAO:

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
ти љубоморам брат а сигурно и другиве :icon_mrgr:убаво да си поминеш и да го оставиш гласот во салата за МАКЕДОНИЈА.!!
бај д веј има уште некој кој го извлекоа?
Па 100извлекуваат, до 40-50ти се стигнати, а се празни тоа сандукот, малце заинтересирани. Да знаев цело друштво ќе го пријавев па и сите од кајгана :)
А што уште помалку ми се верува 8ми ме извлекоа! Еххх у тој момент да се мрдне чоек, а па утре можам да замислам као че искочи пред мене фалангата ќе се пукам у колено од среќа. За гласот не се сомневајте у моите способности на ФМУ сум. хахахаха :D
--- надополнето: Sep 15, 2011 9:36 PM ---
Честитки и гласот да си го оставиш таму !
Вчера го остаив над Даме Груев,денес се поврати малце,али утре у сала до шуштење ќе го остаам!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Ќе им се држиме и на Шпанциве....што и да направат нашиве до крај (мислам за порази) ич не ми чуе јас од денес мислам дека сме Шампиони нека пушат македонски пури сите душмани !!!
Башка нивниов Бик тешко дека има поголеми balls од ......
toro.jpg

Нашиот Лав ... :D
lav.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom