Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Ќе им се држиме и на Шпанциве....што и да направат нашиве до крај (мислам за порази) ич не ми чуе јас од денес мислам дека сме Шампиони нека пушат македонски пури сите душмани !!!
Башка нивниов Бик тешко дека има поголеми balls од ......
Прегледај го приврзокот 34038

Нашиот Лав ... :D
Прегледај го приврзокот 34039
Ќе се уплашат шпанците од Македонскиот ЛАВ!
--- надополнето: Sep 16, 2011 6:11 AM ---
Ги немам пратено Шпанциве првенствово ич, и не знам кој што како, само знам ги скичмија Франција и Словенија над 16 разлика ... Чинам и пораз немаат ..
Имаат пораз од Турција,меѓутоа во тој натпревар играа без Пол ASHOLL!

Како Шпанците ја видоа нашата победа над домаќинот Литванија:

Најдоброто после Александар Велики

79891087.png

Да им покажеме дека Александар не запира во полу-финале туку оди до крај! :D

Газиме ! Газиме! Мора да ја згазиме и Шпанија,без финале оваа фантастична игра нема да е комплетна!

Напред Македонијооооооооооо!!

Уште сега почнувам да се потам.

МАКЕДОНИЈААААААААААААААААА.

Да им покажеме дека Александар не запира во полу-финале туку оди до крај! :D

После ќе напишат за Александар "најдоброто нешто што се случило до појавувањето на Илиевски" :)

McCalebb, la amenaza de España

McCalebb, último escollo entre España y Londres

Насловиве на шпанскиве весници им се жмк, ко божем само Мекејлеб игра кај нас.. :tapp:

A i doma si go sakame!!Eve sto veli Vrbica za vijesti.me
Najprodavaniji sendvič u Mekdonaldsu u Skoplju zove se Mekejleb. Valjda i to govori o ljubavi koju je on do sada više nego opravdao. Uostalom, svaki put kada uđe u dvoranu, prvo pozdravi makedonske navijače.
Čovjek mi je iz Makedonije poslao sljedeću poruku: „Pričao sam sa ženom i sinom i želimo da usvojimo Mekejleba. Ako hoće kuću, stan, sve ćemo da mu damo“", priča za „Vijesti“ Vrbica.

хахаха колку се добри!! Почнаа сите да го викаат Gaysol!! Готов е овој ке падне психички, сеа и другарите ке почнат да го викат така :pos:

Дечки што биде нека биде денес. Буквално секој кош е успех за нас а кошаркарите и штабот на оваа репрезентација уште одамна заслужија херојски пречек... Тотално сум исчилуткан пред денешниот натпревар сакам само да уживам во натпреварот.

Ако влеземе во завршница како со Литванија веројатно ќе лапнам 2-3 дијазепамчиња и ќе продолжам да чилуткам...

МА-КЕ-ДОНИЈА!

Луѓе само 2 саата сум спиен....ова е страшно....која еуфорија човечееееееееееееееееееееееееееее :vozbud:

Фала му на Господ што оваа генерација успеавме да доживееме оваква еуфорија како никогаш до сега.

п.с оваква еуфорија имало изгледа само пред да почнат битките на Александар Македонски,и пред да почне Илинденското востание!!!

Ако влеземе во завршница како со Литванија веројатно ќе лапнам 2-3 дијазепамчиња и ќе продолжам да чилуткам...

МА-КЕ-ДОНИЈА!

ZEGIN treba da pusti eden carter za finaleto v nedela,kolku leksiliumi,dijazapami i ENAP 10 im potrosivme za vreme na ova EP! Cisto kako poddrska za kosarkarite,koi im ja zgolemija nivnata potrosuvacka so neizvesnite zavrsnici :pos:
MAKEDONIJA!!!

Многу и многу други треба да пуштат чартери како Мите по 30-50 души да дадат ке се собереа 2-3000, само жално е што луѓето на кој што Македонија им даде највеќе во животот и за наредните 100 генерации нивни си ги трошат парите во Австрии и други земји и сега заборавија од каде дојдоа.

Абре сеа пред малце случајно на тв слушам се јавува Џаро - Легенда а.к.а. Превара на тоа утринската емисија на канал 5 и вика јавујте се одма у Литванија кажете на управа на макбаскет да се смени одма ресторанот каде што ќе јадат нашите репрезентативци , шпанците ништо нема да остават на случајност. Планот Б е да подметнат некое тровање со храна (повраќање , мачнина, проливи ... ) на нашиве кошаркари. Да не можат нормално да играат.

.........

Ме остави во мисла, па кај нас никој на тоа не обраќа пажња. Има све да изедат и репете да потражат....

Се надевам дека нашиве се на строга дијета :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom