Фан Клуб: Арсенал

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Добро ве читам и не ми се верува,сме изиграле добро?!Го гледавте натпреварот вие или не?Од цел натпревар имавме само 2 шанси,Борусија цело време притискаше и имаше доста шанси а ние бевме напикани како во шише..Каде е онај Арсенал кога цело време создаваше шанси кога секој напад беше шанса за гол?Искрено на натпреварот против Дортмунд се осеќав како ние да сме некој англиски нисколигаш кој игра против некој гигант..
Ти имаш гледано друга утакмица изгледа. Шанси за гол (100%) имаа по 2 и двете екипи, а борусија имаше еден посед на топка само ништо друго. По аматерски напад немам видено одамна а додуша и одбраната на арсенал беше на место , сонг звер.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Добро ве читам и не ми се верува,сме изиграле добро?!Го гледавте натпреварот вие или не?Од цел натпревар имавме само 2 шанси,Борусија цело време притискаше и имаше доста шанси а ние бевме напикани како во шише..Каде е онај Арсенал кога цело време создаваше шанси кога секој напад беше шанса за гол?Искрено на натпреварот против Дортмунд се осеќав како ние да сме некој англиски нисколигаш кој игра против некој гигант..
Само Жервињо имаше 2 100%шанси што не ми е јасно и прееемногу ме изнервира кога ги промаши, посебно втората што не му подаде на Волкот него меѓу 3 играчи што го избуткаа, и голманот тој проба да шутира во дриблинг додека телото му лебдеше!
Потоа имавме уште 2 или 3 шанси што не беа до толку големи исто така.

A

Avenger99

Гостин
Ти имаш гледано друга утакмица изгледа. Шанси за гол (100%) имаа по 2 и двете екипи, а борусија имаше еден посед на топка само ништо друго. По аматерски напад немам видено одамна а додуша и одбраната на арсенал беше на место , сонг звер.
Ти изгледа го пратиш Арсенал од оваа сезона..Го гледаше ли Арсенал кога играа Фабрегас,Фламини,и Хлеб во средина и Адебајор и Ван Перси во напад?По колку шанси имавме по натпревар знаеш?Да можеби имаат аматерски напад Борусија ама гледај како играат,еден Арсенал велиме што игра најубав фудбал во Европа го надиграја целосно,од цел натпревар ние да имаме само 2 шанси за гол?Тоа ли е тој Арсенал што го знаеме?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ти изгледа го пратиш Арсенал од оваа сезона..Го гледаше ли Арсенал кога играа Фабрегас,Фламини,и Хлеб во средина и Адебајор и Ван Перси во напад?По колку шанси имавме по натпревар знаеш?Да можеби имаат аматерски напад Борусија ама гледај како играат,еден Арсенал велиме што игра најубав фудбал во Европа го надиграја целосно,од цел натпревар ние да имаме само 2 шанси за гол?Тоа ли е тој Арсенал што го знаеме?
Другарче, со оглед на составот оваа сезона што го имаме, па посебно она ______(да не пцујам) Бенајун, не е возможно... но да, и мене срце ми се кине кога гледам дека го нема тој фудбал што сме го играле со години и години, сега веќе од оваа сезона нема ... еј онаа игра на Арсенал...20 паса па шут..е се бунеше пола свет зашто толку пасеви, сега кога само Артета и Сонг знаат пас да направат а другите 2ца се повредени ( вилшер и диаби ) и не знаеме кога ќе се вратат воопшто...ќе гледаме мизерија од Бенајун, киксови од Ремзи кој што сум го приметил кога игра Вилшер до него е како ДРУГ играч..борбен, иновативен... експресен... дали Вилшер му диктира што да прави на мечевите или што се случува, без него кога игра е како друг играч! Нажалост. Росицки ќе блесне на еден миг, ќе го видиме Пирес наш што си го доведовме пред сезони уште... но цел меч потоа ќе бледее! Не е тој , оној кој што треба да биде.
Најголема желба ми е Марио Готце да го купиме! Таква техника ни фали! А годиштето... па неможе подобро!

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Уште играме со нив или грешка да не сум. Последен пат ги имав видено Артета, Бенајун , Волкот и др., но никаде овие твоите што ги кажуваш. Арсенал е во ремонт фаза и ќе треба време да се среди, сите знаеме каква е ситуацијата а да плукаме нонстоп едноставно мачен и болен процес е. Јас ја коментирав утакмицата а не целата ситуација за тоа каков фудбал имат играно порано и сеа.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
He signed for us on deadline day, Mikel, Mikel
Samir Nasri can go to hell, to hell, to hell,
Just you wait, he will be great,
The little Spaniard is our mate,
Mikel Arteta, Arsenal's number eight....

A

Avenger99

Гостин
Уште играме со нив или грешка да не сум. Последен пат ги имав видено Артета, Бенајун , Волкот и др., но никаде овие твоите што ги кажуваш. Арсенал е во ремонт фаза и ќе треба време да се среди, сите знаеме каква е ситуацијата а да плукаме нонстоп едноставно мачен и болен процес е. Јас ја коментирав утакмицата а не целата ситуација за тоа каков фудбал имат играно порано и сеа.
Може ќе треба време да се среди и се тоа ама ја немаме веќе онаа игра 20 паса па шут како што кажа gooner4life,па да му се плукнам не за џабе не викаат топџии,се повеќе играта ми наликува како да гледам некој италјански тим кој откако ќе даде гол сите во одбрана и се брани резултати и ако може нешто од контри да се извлечи(значи зборувам за вчерашниот натпревар),кога Арсенал играл така,кога?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ако со таква игра би освојувале титула, не ми пречи... Титулите се бројат, не играта !

A

Avenger99

Гостин
^Мислиш дека со таква игра би му конкирирале на двата тима од Манчестер?:)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Вчера и двата тима од манчстер изиграа 1-1 дури и едните дома од наполи каде што игра Пандев и тоа дома играаа.....

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Ни замина играчот врз кој што беше градена целата игра на Арсенал,ни замина Насри ни замина шегаџијата Ебуе,донесовме 6 нови имиња кои треба да се аклиматизираат на нашата игра затоа не ни очекувам повторно да играме исто како со Фабрегас и Насри со пасови.Сега најважно е да тепаме а играта ке си дојде сама посебе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вчера и двата тима од манчстер изиграа 1-1 дури и едните дома од наполи каде што игра Пандев и тоа дома играаа.....
Ако ви е репер тоа што одиграл Манчестер 1-1 кај Бенфика, тогаш да потсетам дека лани 0-0 беше против Ренџерс на Олд Трафорд па видовте до кај стигнавме.

Чисто забелешка, без провоцирање.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ако ви е репер тоа што одиграл Манчестер 1-1 кај Бенфика, тогаш да потсетам дека лани 0-0 беше против Ренџерс на Олд Трафорд па видовте до кај стигнавме.

Чисто забелешка, без провоцирање.
Дечкото сакаше да каже дека Дортмунд е посилен противник од Бенфика и дека нерешено против нив е поголем успех од вашиот. Што е точно.
Изгубивме титула минатата година не заради утакмиците со Манчестер и Челзи, туку заради киксовите со Њукасл итн итн.
Јас слободно би трампал 2 пораза од Манчестер, Челзи и Ливерпул за ниеден кикс против екипи од втората половина на табелата.

Kajgana Shop

На врв Bottom