Фан Клуб: Арсенал

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Многу слаби крила имаме, средината просечна.
За сите што мислат дека Сансос ќе биде прва постава се лажат. Гибс е прва постава и се токми за подолг временски период да е (сепак англичанец е). Сантос нешто доаѓа како Силвињо на времето што му беше замена на Кол.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Многу слаби крила имаме, средината просечна.
За сите што мислат дека Сансос ќе биде прва постава се лажат. Гибс е прва постава и се токми за подолг временски период да е (сепак англичанец е). Сантос нешто доаѓа како Силвињо на времето што му беше замена на Кол.
Нажалост е така. Но Сантос МОРА да добие можности за прв тим лев бек , мора! Дефинитивно барем нека не демантира сите тие што го очекуваме најдоброто од него... или пак да ве демантира тебе венгер и уште неколкумина :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Нажалост е така. Но Сантос МОРА да добие можности за прв тим лев бек , мора! Дефинитивно барем нека не демантира сите тие што го очекуваме најдоброто од него... или пак да ве демантира тебе венгер и уште неколкумина :)
Зошто да не го искористи Венгер и како лево крило :D ?? :)
Ем ќе му помага на Гибс во дефназива што значи добиваме + во дефанзива,ем асален е за напад,добиваме + за напад :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Интересно, вие прееска сте го одиграле 150 натпревар во ЛШ. И Баерн ке го одигра утре 150 натпревар во ЛШ :)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
денешнава игра очајна бенајун дупка не заслужува да игра прв тим

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Хм што да кажам. Добро се браневмо и мислам дека одбраната денес изигра на високо ниво потпомогнати од Сонг кој е МоТМ според мене. Кошиелни заслужува прва постава но многумина го “мразат“ поради грешката со бирмингем, но сепак се постабилен и постабилен е. Значи одбраната одигра на ниво едино можеше да ни дадат гол со шут од далеку што тоа и им успеа (нешто како русине во кошарка вчера). Од новите Артета одигра солидно дефанзивно за креативност просечност но сепак треба воигрување. Жервињо пробуваше некои дриблинзи но сепак некако сам беше како да немаше поддршка. Сантос кратко беше немавме прилика да го видиме саглам. Бенајун добар за измена на Вилшир и росицки. Мертезакер солиден гледам 100% ги добил воздушните дуели само една “замерка“ имам кај него тромавоста. Сепак одличен ќе е за копитцана од англија.

Инаку за играта ми изгледаше како да беа на ти ја топката само да не е кај мене. Со потчукнување како да немаше некоја идеја за организирање на акција. Затоа и Жервињо можеби и претера со соло игра но сепак таква беше и самата игра. Мора да научат да играат под притисок. Кога има до секого играч неможеме да направиме напад. Тоа слабост сите почнаа да ја користат против нас. Шчежни ѕвер дефинитивно. Она не се бранеше, друго се повеќе и повеќе самодоверба има детето. Како само мирно го одуголекуваше времето. Гибс и не одигра слабо само неколку пати ги остави доста да му се оддалечат по неговара страна. Многу некако далеку покираше. Инаку другото добро беше.

Се на се не е лош резултат но боли што е како и обично во 90 минута на крај. Лани освен со партизан и немавме друга победа во гости. Дома да тепаме сите на гости бод во марсеј и победа со олипмијакос доволно ќе е за понатака.

Тоа е малку касно се оформивме и се гледа дека не сме комплетни но за брзо време ќе се сменат работите на подобро....

А да за Бенајун мислам дека со Артета неможат заедно да играат. Многу си сметаат еден на друг, неколку пати приметив дека едниот е вишок. Тие двајца во оваа поставеност и формација не одат...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Некој да не има линк или торент за download на Дортмунд-Арсенал затоа што не бев во можности да ја гледам?

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Некој да не има линк или торент за download на Дортмунд-Арсенал затоа што не бев во можности да ја гледам?
Незнам колку смее на форумов со новиве правила,

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ај некој нека даде торент од утакмицата ;)

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Уф ама натпревар беше синоќа!! За малку 3 бода. Да му се сневиди на тој гол кој стварно не се бранеше. Се гледа дека Шчезни се повеќе расте и РАСТЕ!!! Сега играме многу важен меч со Блекбурн кој ќе ни каже многу нешта. Добро е што се враќаат Сонг, одличен синоќа и Жервињо малку тивок ама и немаше со кого, му требаат мечеви. Победа ништо друго!!! И мисла Гибс и на овој меч ќе почне од првата минута, Сантос сигурно ќе почне во Среда во Карлинг купот со Шрусбери, едноставно му треба повеќе време!!

D

D_NazGUL

Гостин
124864725.jpg

Ги доби сите воздушни дуели ѕверов. Ах што не беше и Верма присутен, ќе делеа шишкебапи пред гол уз крилгла пиво, а Шчезни комотно можеше да дремне.

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Gunners have now failed to keep a clean sheet in their last 17 Champions League away games, since their 2-0 win at Milan two and a half years ago.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Земавме бодче и изигравме солидно....Сонг :cuc:, само вака да продолжи....Едноставно Дортмунд имаше супер шот во последните минути, му фати ептен шутчето на типот....Одиме во сабота на победа да се качиме малце на табела, не сум навикнат да ги гледам толку доле вратот ме фати веќе....:icon_lol:

A

Avenger99

Гостин
Добро ве читам и не ми се верува,сме изиграле добро?!Го гледавте натпреварот вие или не?Од цел натпревар имавме само 2 шанси,Борусија цело време притискаше и имаше доста шанси а ние бевме напикани како во шише..Каде е онај Арсенал кога цело време создаваше шанси кога секој напад беше шанса за гол?Искрено на натпреварот против Дортмунд се осеќав како ние да сме некој англиски нисколигаш кој игра против некој гигант..

Kajgana Shop

На врв Bottom