Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ПОБЕДААААААААААААААА!!!! :vozbud:
Навистина шчо напраивме? :vozbud: Немам зборови а ни глас :) секоја им чест шампиони

На плоштад и по главните улици славје лудница истото низ цела земја

Tоа што беше Уругвај на Копа Америка тоа е Македонија на Европсково

Херои бе ќе добијат неверојатен пречек:vozbud:

p.s. ГОООООООООООООЛШ :icon_lol:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Само што се вратив од плоштад...

... Значи колку малку само треба за овој Македонски народ да биде пресрекен. Секоја чест за момците, и не би сакал да навлегувам во детали дека едноставно емоциите неможеш да ги пресенеш во писмена форма.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Најдобриот препрезентативен спортски успех во историјата на нашата држава....Ни убедлив пораз со Шпанија нема да ги промени впечатоците...нашите херои ја заслужуваат секоја пофалба и не смееме да ги критикуваме за евентуален пораз од Шпанците што и да се случи....

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Дајте луѓе, нека ја најде некој сликата од момчето коа покажува срце негде на минута-две пред крајот. Го дадоа баш во моментите кога беше најтешко и кога требаше да се има срце.
Тоа би било слика на место!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.048
Tоа што беше Уругвај на Копа Америка тоа е Македонија на Европсково

Херои бе ќе добијат неверојатен пречек:vozbud:

p.s. ГОООООООООООООЛШ :icon_lol:
Dude, не споредувај вака, Уругвај се 4ти од последното СП и најтрофејна екипа во историјата на Копа Америка, ова е уникатно, убаво викаат србите, најголемо изненадување до сега во историјата на европските кошаркарски првенства ...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Не сакам и по оваа утакмица да не тапшаат по рамо " Бравоу Македонија"...Сакам да тепамееееееееееееееееее!!!!!!!
Ама не де!!! Ми се исполни желбата! Фала ти ВОЛКУ ВОЛКУ!

В

Вори

Гостин
МАКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕДДДДДДДДДДДДДДДОООООООООООООООООООННННННННННННИИИИИИИИИИИИИИИЈААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

Значи уште се тресам и не ми е добро.Не можам да поверувам што се случува.Нека ме штипне некој да се разбудам од сон.
Ова е неверојатно.Ова е фантазија.Колку сум само среќен и горд.Колку само ќе ми експлодира срцето од радост.Колку сум возбуден бе луѓе.
Уште не можам да се приберам.Задутре веќе ќе напишам некој соодветен коментар.

Засега можам да кажам дека кошаркарите се ѕверови.Знаев дека ќе победат,пишав и се надевав на вакво нешто.
МАКЕДОНИЈО БИДИ ГОРДА НА МАКЕДОНСКИТЕ КОШАРКАРИ.МАКЕДОНИЈО СЛАВИ НАСЕКАДЕ,ТИ ГО ЗАСЛУЖУВАШ ТОА.

ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Dude, не споредувај вака, Уругвај се 4ти од последното СП и најтрофејна екипа во историјата на Копа Америка, ова е уникатно, убаво викаат србите, најголемо изненадување до сега во историјата на европските кошаркарски првенства ...
Ние сме, тоа што беа Грција на ЕУРО 2004 (фудбал) ..т.е ќе бидиме. :D

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Дјуд во смисла на тимската игра на играњето со срце.

Kajgana Shop

На врв Bottom