- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
Што е брзина ? - Кога за 2 минути,15 000 Литванци ќе ја испразнат салата во Каунас ! XD
Не само што се ѕверови туку се гледа и паметни дечки. После ваква утакмица направија добри интервјуа на англиски и совршено го направија тоа. Сеа знам дека ги мразам нашиве фудбалери али тие да беа ќе ммкаа цело време.Значи едно нешто што научив е дека на Самарџиски му лизга устата коа дава интервјуа на секој јазик, дечкото треба да е портпарол.
И каква врска има сега тоа? Па плоштадот беше преполн и кај нас.Се оптеретувате со воопшто и не толку важни работи, на крај крајава не е важно тоа дали ќе излезеш на плоштад или не, важно е ти да ги бодриш оние што не претставуваат....Еве како славеа Велешани!!!
Ова барем во нашиот град никогаш не се случило. Беа многу повеќе, ова е веќе пред крајот снимано.
eeeee добар меееч, ееее можеееевме ееее подоброо еееее пенал ееееее судијата лош еееее не е феер ееее - ПандевНе само што се ѕверови туку се гледа и паметни дечки. После ваква утакмица направија добри интервјуа на англиски и совршено го направија тоа. Сеа знам дека ги мразам нашиве фудбалери али тие да беа ќе ммкаа цело време.
Сакав да го премолчам ова ама гледам го почнавте: Кошаркариве зборуваат англиски подобро отколку фудбалерите македонски. ФАКТ!Не само што се ѕверови туку се гледа и паметни дечки. После ваква утакмица направија добри интервјуа на англиски и совршено го направија тоа. Сеа знам дека ги мразам нашиве фудбалери али тие да беа ќе ммкаа цело време.
Треба тебе да те прашам?И каква врска има сега тоа? Па плоштадот беше преполн и кај нас.Се оптеретувате со воопшто и не толку важни работи, на крај крајава не е важно тоа дали ќе излезеш на плоштад или не, важно е ти да ги бодриш оние што не претставуваат....
Не, никој не се препукува само велам дека воопшто и не е важно кој колку излегол големото чудо, важно е да ги бодриш нашите.Borg, не е никакво препукување, дечките само постираат видеа од нивните градови. Не се напнувајте за џабе.
Мене и воопшто не ме прашувај што се однесува до тоа, не ме ни интересира дали ти ќе ме прашаш или не на крај крајава тоа е твое јас оставив само коментар за тоа е и форумот.Треба тебе да те прашам?
ви кажам ако сонувам наредните денови нешто ама ова го сонвав и така излезеПази што сањаш и утре и задутре, и одма тука кажувај.![]()
Ти текнува Пандев во финалето ЛШ?Сакав да го премолчам ова ама гледам го почнавте: Кошаркариве зборуваат англиски подобро отколку фудбалерите македонски. ФАКТ!![]()