Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Ова е карма !
Ги тепавме Литванците како што нас не тепаа Русите :) .
Браво момци, ја претставивте земјата подобро од било кој очекувања. И најголемите оптимисти не можеа да кажат дека ќе стигнете до полу-финале. Но вие успеавте, а ние сме покрај вас. Понатака што и да направите - ќе се вратите не како шампиони, туку како херои.

Со вас сме сите.

сега само што се вратив од плоштадот во битола и имам само едно да кажам ЛУДНИЦИ БЕШЕ.
порано реков дека само да ја тепаме грција и јас сум задоволен а се друго е бонус, е па стварно голем бонус добивме. секоја ни чест.
ова е само една реплика од б92 која слатко ме изнасмеа :)
Cheateri ovi Makedonci ukljucili ''God mode'' u ovoj igrici :-)))))

Абе луѓе, има некое видео од тоа: ЛЕЛЕ ШТО НАПРАВИВМЕ!?!? :))) Не го гледав ова а баш сакам :) Пастирајте тука сега или веднаш!!!

кујзнај колку ги пцујат сеа тие двајцата литванци што усраа на крајот и илиевски даде 3ка

Ојдов да спијам. Ќе ја сонувам уткамицава и тројката на Владо. Добра ноќ, Македонијо (каде и да си :))..:)))

Башка, ова е при крај кога заминаа половина. До сега, у мојве 20 години не сум видел Тетовчани да излезат вака масовно за нешто, освен за митинг на некоја партија. Ова беше лудило што се случи вечерва!!!

Абе луѓе, има некое видео од тоа: ЛЕЛЕ ШТО НАПРАВИВМЕ!?!? :))) Не го гледав ова а баш сакам :) Пастирајте тука сега или веднаш!!!

слаб квалитет али нема врска...

:vozbud:

Каде е Видифотос да отвори нова тема?

Не дека сум суеверен или нешо,ама ова со темиве богами ме демантира.

Сеа читам на б92,србиве се радуваат ко нивните да тепале а не ние.Денеска сите беа за нас.Чисто ради инат на судиите.Владо Илиевски ако знаеше каде беше после утакмица ја глава сечам.

Аууу што беше на плоштад...особено кога Илиевски ја даде тројката, едноставно незнаев дали сонувам, сакав шамари да си мавам !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom