Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Треба само посмирено да играме и да не брзаме, грешат и овие, не се совршени. Задоволна сум сеа за сеа, не можам и да не бидам. Литванија важи за репрезентација која е класи над нас.
Од кај ова? Класи беа и Хрватите и Грците па дури и Црногорците. По логиката на работите играме рамо до рамо на нивни терен кога би дошле кај нас би ги прегазиле. Никогаш не треба да се зема во предвид само индивидуалниот квалитет ако го земеме тимскиот квалитет и те како сме во први 5 екипи на првенство. Барем тоа го имаат кажано и Маљкович и Блат и Ивкович и Сабонис.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
одлична игра момци одлично!! само шутот да се подобри! и ако може антич и војдан да не прават лични повеќе :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не мрчете против Самарџиски, човекот спаси којзнае колку топки од под кош, само мора да се окуражи со таа висина и да блокира под кош. Само похрабро, нека го следат Бо кој не им се плаши и им влага меѓу сто души. Ако не иде шут, нека смисли Марин нешто друго.
И добро бе само јас ли мислам дека слободниот што го шутна Владо го извадија од кош Литванците и судијата никому ништо.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Само ради Антич губиме засега али има шанса во второ да се поправи и да ја реши утакмицата :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Има некој проблем со гласот и некако по два пати се повторува што ужасно ме нервира.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Самараџиски и Бо најдобри во првото полувреме. Антич и Војдан имаат по 3 лични, тоа ме плаши најмногу.

Чековски е дупка денес, боље овај Димчевски нека влези барем има висина ќе скока, Чековски не може ни да скокне ни кош да дајт.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Самарџиски засега е ЦАР,не барајте преку леб погача,тоа што промашија некој 2,3 тројки и две слободни требаше да го искористиме,ама 5,6 тројки по ред промашивме.Ајде не е лошо повеќе ме загрижува 3 лични на Антиќ и Војдан.И Владо е екстра денеска.
И мене исто ,макар шо ова не е целосно наша вина.
И дали само јас го видов второто слободно на Илиевски ,кога ја извадија литванциве топката од под кош и не го признаа ?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Се држеме некако.Добри сме не е лошо.Правеме голема грешка што не пробиваме за 2-ка бидејќи со 3-киве изгубивме многу напади.И не е некоја голема разлика.Ајде да растуреме второ полувреме :) . МАКЕДОНИЈАААААА

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Toj sudijata majkata mu ja eba na Antic,jas da bev ke go puknev edna da go ebam u klosaro...ama dobro e ima nadez Bo ke gi resi osekam ;) a i publikata ne e tolku strasna nema nekoe navivanje samo urlat ko nezdravi :d

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Што ли сакаше да каже Игорче на крајов со "И сега Чековси треба да се тргне, макар и да влезеше оваа тројка е подобро од колку да им дадеме на Литванците 3 сободни фрлања"

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Не мрчете против Самарџиски, човекот спаси којзнае колку топки од под кош, само мора да се окуражи со таа висина и да блокира под кош. Само похрабро, нека го следат Бо кој не им се плаши и им влага меѓу сто души. Ако не иде шут, нека смисли Марин нешто друго.
И добро бе само јас ли мислам дека слободниот што го шутна Владо го извадија од кош Литванците и судијата никому ништо.
И јас исто бато,незнам зошто не реагираа..

Kajgana Shop

На врв Bottom