FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Ovaa godina ne se znae koja ke bide polosa PES ili FIFA. Na 27 koga ke iskocat ke vidime koja igra e poutepana. Inace impresii nikakvi. Spora igra, spori dvizenja pasovite se isti utepani spori nikakvi. Neznam kade igracite trcaat poutepano na fifa 12 ili pes 2012. Za problemite so joystick-ot da ne zboruvam. 80-90% so prodolzena visoka topka se stvara sansa za gol Isto bese i na FIFA 11.Messi so sekoj dodir na topkata ko da igra balet. Koj znae kako ke bide so CR7. I ovaa godina tesko deka nekoj ke gi smeni PES 6 i FIFA 07 za mene.
--- надополнето: Sep 13, 2011 12:38 PM ---
Ми сецка :O

Нели исти побарувања како 11ката?
So EA Sports i se e mozno.

Сакате да кажете дека со држење на едно копче, сам ви трча играчот што го контролирате во одбрана по противникот?

А ако го држам и тоа за teammate, 2ца играчи сами маркираат и чуваат без да се замарам? :)

А за пасевите, си има auto-assist, едноставно после играње на PES 12 неспоредливо е...

го заебаа ова со џојстикот начисто,ни контроли се местат како треба и аналогот ме заебава неможе финти да се праи како што треба:mad:,после играње на двете дема сега пес ми изгледа како посовршена игра од фифа за разлика од лани,player impact engin-от повеќе е истакнат во пес,има и добри работи во фифа како персоналити каде играчите навистина изгледаат како во вистинскиот живот,новиот начин на дефанзива е катастрофален за разлика од пес каде пак малку од малку личи на нешто,а и не ми се верува дека го копирале од пес она кога се гледа како играчот ја зема топката од земја за да изведе аут

го инсталирав демото идам плај и ми се гаси играта...иначе ја симнав од замунда

Дали може да се местат контроли без никакви download-ирања на глупости?

Ај ако може помош :) Kaко да местам контроли за тестатура??
Пошо ја играм А- Клизач,центаршут--S-пас--D-шут, standing tacle--W-топка у фор, истрчување на голман--Е-спринт...
Не знам брат, неможам уште да најдам за местење контроли..
--- надополнето: Sep 13, 2011 3:16 PM ---
Менито е заебано скроз, фрустрирачки е она со туторијалот и да ги местиш сетинзите секој пат кога ќе ја пуштиш играта.
Не ми се допаѓа пас играта веќе спомнав, не ми се допаѓа начинот на одземање токма, само се приближам со играчот до противничкиот и овој му ја зеде топката, ептен аматерски ми е.
Истотака многу трансфери фалат, Фабрегас е уште во Арсенал, Насри во Арсенал etc..
Иако мислев дека играва ќе биде вистинска револуција, некако не сум веќе сигурен во тоа, како повеќе играм така повеќе се разочарувам, иако на прв поглед изгледаше фантастично и тоа можете да го оцените според мојот прв пост.
Играва мора да претрпи многу корекции ако не сакаат да им биде flop of the year али неверувам дека ќе се случи нешто, бидејќи лани демото на ФИФА11 беше скоро исто со финалната ФИФА 11.
Според мене реална ситуација сега засега е, ФИФА11>>ФИФА12

PES си е PES... Не дека е совршена и таа, али барем еве една година ја играм и уште сум кевој кога ми ја лоадира 2011ката.

Како повеќе ја играш оваа Фифава, се потупа и потупа делува. Секоја година е така, и секоја година си викам, еееј годинава ќе бидни нешто.

Сеа ја спуштам, па ќе видиме што ќе биде.
Може ли сам да си наместам контролите на џојстикот или не се менуват (мислам дека така прочитав од некој член овде) ?

Сеа ја спуштам, па ќе видиме што ќе биде.
Може ли сам да си наместам контролите на џојстикот или не се менуват (мислам дека така прочитав од некој член овде) ?
Не се менуваат, а можно и џојстикот да не ти работи, симни ги најубаво контролите што ги имам аплоадирано и ископирај во фолдерот фифа12, знаеш они олдскул контроли се(за тастатура).

На почетоков мислев нешто поинтересно и ново ќе биде али после 10 утакмици пак истото монотоно чувство. Како и да е, подобрување е од 11ката.

Дали може да се местат контроли без никакви download-ирања на глупости?
Кога ќе го започнеш натпреварот, претисни ESC па потоа Settings > Controller и горе во левото ќоше имаш 8(осмица) и претисни ја со маусот и ќе ти се отвори друго мени за менување на контролите.

исклучи го џојстикот од компјутер
го исклучив не работеше повторно.. фифа 11 немам ја реинсталирав повторно нејкеше ја избришав и сеа од ново ја симнав ама од официалната страна и ја инсталирам пак се надевам овој пат ке работи..

еве неколку новини:
FIFA 12 Game Tweaker v1.0 by FIFA-Muntenia
твик кој ви овозможува менување на должината на полувремето итн.
DOWNLOAD

GamePad Fix for FIFA 12 Demo
Gfx.jpg
DOWNLOAD

Ајде почнаа вакви глупости, и ФИФА уште фали ко ПЕС да биде со пачеви нашминкана и што би рекол билбил дека нема ништо ново и подобрено во новиве игри да се испостави како апсолутно точно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom