FIFA 12

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
На почетоков мислев нешто поинтересно и ново ќе биде али после 10 утакмици пак истото монотоно чувство. Како и да е, подобрување е од 11ката.
Играв четири утакмици по ред Barca vs Milan, сите 4 завршија со 2 или 3-0 за мене. И во секоја Меси беше Man of the Match, со 9.50 оценка. На Пес вака, мало морген. :)

Него се потврдува тоа што го викам секоја година - Фифата на почеток е интересна, импресивна дури, а со секоја нова утакмица станува потапа.
Пес е чудна прво, дури и тиње, ама полека полека се поинтересна ти станува и си со фаца "I see what you did there".
Утре искача демек "правото" PES демо, па да видиме која ќе биде подобра - бидејќи сегашниве демоа се слични, двете имаат големи срања во нив. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
на момент се префрлив во be a goalkeeper модот и после пак на ова обичнотоWTF?!:eek:

A

Auditore

Гостин
Играв четири утакмици по ред Barca vs Milan, сите 4 завршија со 2 или 3-0 за мене. И во секоја Меси беше Man of the Match, со 9.50 оценка. На Пес вака, мало морген. :)

Него се потврдува тоа што го викам секоја година - Фифата на почеток е интересна, импресивна дури, а со секоја нова утакмица станува потапа.
Пес е чудна прво, дури и тиње, ама полека полека се поинтересна ти станува и си со фаца "I see what you did there".
Утре искача демек "правото" PES демо, па да видиме која ќе биде подобра - бидејќи сегашниве демоа се слични, двете имаат големи срања во нив. :)
Дада, и јас чекам тоа па дефинитивно да видиме која игра ќе ја играме годинава, дали ПЕС или ФИФА, бидејќи неможам да играм ФИФА или ПЕС од прошла сезона бидејќи тимовите се со сменети играчи, дресови, некои и лого-а а тоа многу сакам, ако ме разбираш.
До сега не сум играл ПЕС, освен 6та која беше феноменална, но оваа година планирам да почнам и ПЕС.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243

Na koj difficult igras?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
има некој проблем со десниот аналог кога пробува да прави финти?

Ф

Фил Ајви

Гостин
има некој проблем со десниот аналог кога пробува да прави финти?
Јас имам, ама мене расипан ми е. :pos:

Подобра од 11ката во секој случај, конечно го сменија коментаторскиот двоец веќе досадно стана се едно исто да зборуваат, навивачките песни се топ!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Јас имам, ама мене расипан ми е. :pos:

Подобра од 11ката во секој случај, конечно го сменија коментаторскиот двоец веќе досадно стана се едно исто да зборуваат, навивачките песни се топ!
:D
инаку ова за коментаторот и навивачките се согласувам,за тоа досега фифа ми изгледа далеку пред ПЕС.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Se mislam od preeska i sega mi tekna deka kako da sum ja igral FIFA 12 prethodno. I najverojatno i zatoa sum razocaran od igrava. FIFA 12 = FIFA 08(ps3 i xbox 360)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Јас неможам да ја уклучам како прво, за друго да не правиме муабет :pos:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^ми се чини дека на фифа е полошо од лошото менито,исто и пес2008 така да неможам да издвојам.

Туку сакам да кажам дека после неколку утакмици сум повеќе разочаран отколку воодушевен од фифа12.Некако играта ми делува унаказено,се е поспоро,секој гол е скоро ист,ова со џојстиците и финтите ме вади од такт бидејќи без финти неможам и после неколку утакмици фифа изгледа монотно,всушност тоа беше проблемот и во другите верзии но во оваа е уште полошо.Се на се фифа е само едно добро изрекламирано срање и ништо повеќе.Сепак ПЕС оваа година,иако е далеку од совршенство.

Kajgana Shop

На врв Bottom