истиот проблем го имам и јас братЈас неможам да ја уклучам како прво, за друго да не правиме муабет
истиот проблем го имам и јас братЈас неможам да ја уклучам како прво, за друго да не правиме муабет
Се согласувам, во очекување на ПЕС, да видиме тие што ќе понудат, али горе-доле очекувам исто срање..Bugged game is bugged, тоа impact engine-от го скапаа фалење, уште да работеше како шо треба ќе беше се ОК. Играчиве се губат за сите пари, трчаат мој и противнички играч, противничкиот играч го допира мојот толку лесно шо овој не треба ни да осети, а лета 2 метри во воздух и се наоѓа легнат на земја неколку метри потаму.
Менито е срање, требаше како на РЕЅ да напраат тие функции шо ги нема во играта да ги прескокнува, ич не ме боли к** шо има ново во Online Mode.
Помошникот коментатор (не се сеќавам како се вика) е тапа, на Andy Gray може вода да му носи.
Се на се, подобра од FIFA 11, далеку послаба од тоа шо очекував.
Многу негативности има играва, сите очекувавме годинава да развали али ништо, сами се ругаат, не ние.Доста ги ругаме, да ги пофалиме дека уклучиле игра со рака и тоа можеш да бираш 3 сетинзи - исклучено, уклучено (без пенали) и со пенали.
--- надополнето: Sep 13, 2011 6:31 PM ---
Луѓе мои, кога ќе бирате контролер, стиснете LT/L2 на гејмпадот, можете да местите pass assist, lob assist, shoot assist и слично.
Па да видам какви лобчиња ќе паѓаат тогаш. Идам да тестирам, like!
Има шанси да се одземе топка, али доста тешко е сега направено, треба да имаш доста поволна позиција и да погодиш прав момент. И мислам дека без Jockey тешко дека ке одземеш, евентуално директ во играчот да се мавнеш, па такаМногу негативности има играва, сите очекувавме годинава да развали али ништо, сами се ругаат, не ние.
Инаку дали кај сите или само кај мене нема шанси да се одземе топка, или како го правите тоа?
Pa cekaj kako da ne plukame koga na osnova na ova demo FIFA 12 osvoi 20-tina a mozebi i poveke nagradi kade i da se pojavese. Plus na sekoj saem na igri imase demo i site sto ja probaa ja falea. A toa demo koe se pojavuvase na saemite za igri bese ova. Ako demoto e samo 10% sto se slagam togas tie 10% vo demovo e samo gameplay-ot koj e NULA. Drugite 90%(manager mode, ultimate team, creation centre i dr.) nema da se bitni ako GAMEPLAY-ot ne go biva. Ako mislis deka gameplay-ot ke bide 10 pati podobar vo FULL verzijata se lazes odnosno ne si zapoznaen so postarite verzii na FIFA i politikata an EA Sports. FIFA 12 = FIFA 08(ps3, xbox 360). Inace sum tezok fan na fifa ama fifa 12 e tapa. A toa deka lani demoto bese krsh ne se soglasuvam.Не ми е јасно што плукате толку по играта кога е ДЕМО?
Па сварно не можам да сватам. Сакате во 1.6 гб FULL игра.. со СИТЕ можни новости и подобрувања?
Па ако така гледаме демово е срање за ФИФА 11. Ова што во демото стаено, не е ни 10% од тоа што ќе биде во финалното. Како прво има МНОГУ ситуации каде што топката има неправилно движење, играчите исто така. Па и лани исто демото беше крш, а играта топ. Рано е за плукање, почекајте, ќе видиме
--- надополнето: Sep 13, 2011 6:43 PM ---
Има шанси да се одземе топка, али доста тешко е сега направено, треба да имаш доста поволна позиција и да погодиш прав момент. И мислам дека без Jockey тешко дека ке одземеш, евентуално директ во играчот да се мавнеш, па така
Избриши и одново инсталирај, нема друго чаре, демо е.Дечки иам еден проблем.
Оти кога кликам да се вклучи, ми стартува играта, и кругчето врти 3-4 секунди и ми се исклучува играта?
За предходни демоа освен за 11ка неможам да коментирам затоа што не сум ги ни играл, но конкретно 11ка демото кое истотака беше пуштено како сега беше потполно исто со финалната верзија, зборам за гејмплеј, таков ќе биде случајот и со оваа, потполно сум убеден во тоа затоа што на ЕА не им е битно да направат игра со која ќе се задоволат ПЦ гејмерите, пак потфрлија.Не ми е јасно што плукате толку по играта кога е ДЕМО?
Па сварно не можам да сватам. Сакате во 1.6 гб FULL игра.. со СИТЕ можни новости и подобрувања?
Па ако така гледаме демово е срање за ФИФА 11. Ова што во демото стаено, не е ни 10% од тоа што ќе биде во финалното. Како прво има МНОГУ ситуации каде што топката има неправилно движење, играчите исто така. Па и лани исто демото беше крш, а играта топ. Рано е за плукање, почекајте, ќе видиме
Има шанси да се одземе топка, али доста тешко е сега направено, треба да имаш доста поволна позиција и да погодиш прав момент. И мислам дека без Jockey тешко дека ке одземеш, евентуално директ во играчот да се мавнеш, па така
Верувај, никаква разлика нема да видиш во целата верзија.Не ми е јасно што плукате толку по играта кога е ДЕМО?
Извади ако имаш џоистици/волан и такви глупости приклучени у компјутер.Дечки иам еден проблем.
Оти кога кликам да се вклучи, ми стартува играта, и кругчето врти 3-4 секунди и ми се исклучува играта?
Кодот е сличен со тој од Гејмском ваљда, а Гејмском беше од 17 до 21-ви Август, па од тој период па наваму нема трансфери...Зошто некои трансфери се направени а некои не?
На целата верзија ќе ги има сите или ќе треба да бараме некој пач или squad update?