FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
ОМГ има 1500 личери а 160 сидери само на замунда...ќе мора од официјалнава.

https://rapidshare.com/files/2568484085/buttonDataSetup.rar
А - нафрлување, S - добацување, W - топка у фор, D - шут, Е - трчање, Спејс - за мењање играчи.
Инаку играва изгледа добро направена, некако ми е чудно трчањево, очекувам од поискусниве анализи и критики, поздрав :))

инаку ова работи за мене што се однесува за џојстиците:
There is a fix to play the game with generic controllers: Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CUURET_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” . After download this Xbox 360 controller files and paste them in your main FIFA 12 Demo folder (Download Here).

изиграв 10 партии, највеќе ме курчи менито и дугачките пасови кои се посрани на демово.
останатото е задржано, лике за саунтраците и то.

најдобро е тоа што има ИГРА СО РАКА(енац) и што може да се менува стилот на мрежите:DИнаку подобра од фифа11 во секој смисол,се приметува она персоналити

Јас ја чекам сега за xbox 360, а ќе ја симнам и за РС па после ќе споредувам.

Изиграв конечно на раат неколку партие со Дортмунд против Барса.
Играва е за разлика од ФИФА 11 и сите ПЕС е перфекција во секоја смисла на зборот, колку се само пореални движењата на играчите и потезите што ги прават..Ми се допаѓаат кратките пасови но малку ме нервираат дугачките затоа што скоро е невозможно да не го погодиш играчот кој го бараш, како и да е, ФИФА 12 РУЛЗ !

КОЈ КРЕТЕН ЈА ПУШТИЛ ИГРАВА, нека се фрли од највисоката зграда. Ебате фифата глупа ебате, на 2011 не чита гејмпади, на 2012 не се ни пушта зашто имам wireless receiver за Xbox 360 на компјутеров. И сеа и него го сјебав.

Мамата, глупаци.

https://rapidshare.com/files/2568484085/buttonDataSetup.rar
А - нафрлување, S - добацување, W - топка у фор, D - шут, Е - трчање, Спејс - за мењање играчи.
Инаку играва изгледа добро направена, некако ми е чудно трчањево, очекувам од поискусниве анализи и критики, поздрав :))
Ај ако може помош :) Kaко да местам контроли за тестатура??
Пошо ја играм А- Клизач,центаршут--S-пас--D-шут, standing tacle--W-топка у фор, истрчување на голман--Е-спринт...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom