FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
не знам дали има на претходниве страни:A FIFA 12 demo will be released on 13th September, EA has announced.

The full FIFA 12 game launches on 29th September.
PC download will be available from 13 September @ 10am
друг сурс:

PC download will be available from 13 September @ 10am
ако ова е точно, тогаш денес или утре треба да ја има на замунда :)
или ова е за демото?

The FIFA 12 demo teams are: AC Milan, Arsenal, Barcelona, Borussia Dortmund, Marseille and Manchester City

Треба да ја избришеш 11ката за да го инсталираш демото :tapp:

ја симнав и инсталирав,изгледа многу подобро од фифа11,подобра презентација,подобар гејмплеј и графика од тоа што досега го видов и да како што досега разбрав "генијалците" од еа спортс направиле да неможе да се игра со обичен гејмпад,па така да ако нејќе да ви стартува играта,само исклучите го и играјте со тастатура:confused:

ја симнав и инсталирав,изгледа многу подобро од фифа11,подобра презентација,подобар гејмплеј и графика од тоа што досега го видов и да како што досега разбрав "генијалците" од еа спортс направиле да неможе да се игра со обичен гејмпад,па така да ако нејќе да ви стартува играта,само исклучите го и играјте со тастатура:confused:
Doktore koe demo e podobro Pes 12 ili FIFA 12 ?

Doktore koe demo e podobro Pes 12 ili FIFA 12 ?
неможам да кажам кое е подобро затоа што не изиграв ни едно цело полувреме на фифа,изгледа фантастично,но ова со џојстикот ме ги кине нервите

ископирај buttonDataSetup.ini од фифа 11 во 12ката и би требало да работи.

Треба да ја избришеш 11ката за да го инсталираш демото :tapp:
Да, а јас пак се чудев што е работата, како и да е, на прв поглед изгледа феноменално, немав време ни едно полувреме да свртам, за пола сат ќе пишам.

Моментално ја инсталирам, ме интересира дали бара крак, инаку ја симнав од Замунда и не можам да најдам крак во пакувањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom