Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Na linkot od kade sto ja slegnav ne pisuvase nisto, pri instalacijata go pisuvase toa.
Dzabe cekanje 4-5 saati a?

Не верувам за џабе ама ова беше првата верзија што искочи после демото ако ми текнува добро, ја играв само два дена, рилоудед е ко демек поправена верзија, па ми е да не има багови, не за друго.

2qdd0di.jpg

Одличен почеток на квалификациите. Тричко ѕвер :cuc:

На почеток само треба да наемстиш, load all players-nation-Macedonia и ќе може да ги земеш на почеток.

Ја тоа не сум го приметил до сега кај местиш тоа у плејабл кј што местиш или ?

Мислам дека ова се мести на почеток коа бираш database има options(или така нешто) и таму одбери load all players-nation-Macedonia
и топ си.Иначе јас со Македонија за 1 бод не влегов во баражот и после ми понудија работа во Тотенхем и си отидов :)

Where you choose your database size, click 'custom' and you can change the options in there. There are quite a few, so you can really define your game.

Ja slegnav igrata od zamunda, preku final torrent, go slegnav i toj krakot sto pisuva deka treba da se kopira kaj sto se naoga igrata.
Sports interactive - Fm 2011 - Disk 1 - VM - Inst Data - Windows - VM - Setup.exe - Extract files directly....
Pocnav da instaliram so Offline system, no zastanuva na pocetokot, zelenkoto e ispolneto okolu pola centimetar i ne mrda poveke samo pisuva installing...

Resenie?!?

Еве една одлична тактика која дава неверојатни резултати. Јас ја применив со Наполи и на крајот од сезоната имав 104 бода....

Attachments

Ja instalirav ruskata verzija i imam samo ruski jazik. Slegnav Language pack, kopirav vo data/languages (kaj so se naoga igrata) i pak nisto. Ja sledev postapkata sto e naglasena od mestoto kaj sto go slegnav language pack-ot, i pak ne biduva, duri nekoi raboti (barem spored google translate) sto treba da se stikliraat/odstikliraat gi nema... resenie ?!?

Решение нормалната верзија да ја спуштиш од нет и да си ја инсталираш зош чаре тешко дека ќе најдеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom