Јас се пробав ама нема резултати и за тоа побарав од вас некој да не ја има направено тактиката и да ми ја прати.
Еве вака некако би требало да изгледа.
Е добро која е поентата да играш со готова тактика, стварно незнам... Пробај направи нешто сам, јас би ти препорачал да пробаш на десната страна комбинација со Pedro како Inside Forward - Support, а позади него на другата половина во местото за Wing Back(не за Full Back) да го ставиш Alves како Support или Attack(види кое е поуспешно...)
На другата страна, Villa пробај Inside Forward - Attack, позади него Abidal(или земи некој цврст full back(како Бочети од Рубин)) и стави го Full Back - Defend (или Support види кое е поусшено..)
Во Средината, Xavi - Deep lying Playmaker(Support) Busquets(Anchor man или Defensive midfielder (Defend)) види како му одговара повеќе... Iniesta е Advanced Playmaker, пробај Attack, бар таков е во реалноста...
Е сега најтешкото за Меси, стави го надвор од шеснаесетникот како Trequartista или внатре со истата улога, ако никое од овие не успее, пробај Poacher или Complete Forward(внатре и 2-те)...
За сето оваа да го испробаш, изиграј што е можо повеќе пријателски утакмици во предсезоната, споредувај рејтинзи, анализирај и тоа е...
А за Team Instructions ќе пишам друг пат сеа неам време ...