Јас освоив ЛШ со Вардар и 5 двојни титули по ред па уште не ме сакаат за менаџер и ставаат некои анонимуси кои што се асистенти менаџери на Пелистер или Металург. Стадион незнам, Филип 2ри е голем стадион и не праат никад па незнам...Абе муабето е со истио да ја менаџирам, тоа ми е целта. Али нвм за тоа. Да ве прашам уште нешто, колку ви треба време за да ви направат стадион во Македонска лига?
Абе со Победа игра (Викторија на менаџеров), ама стадионот го пишува дека е од 11ти и зато не можам ни да го проширувам ни да го подобрувам, а почна и претесен да станува. А дури ја научив финтата за да не ми ги земаат играчите со дозвола од бордот, а без моја, појде една добра екипа, ама сеа ја научив лекцијата и си имам дрим тим со просечна старост од 21 годинаЈас освоив ЛШ со Вардар и 5 двојни титули по ред па уште не ме сакаат за менаџер и ставаат некои анонимуси кои што се асистенти менаџери на Пелистер или Металург. Стадион незнам, Филип 2ри е голем стадион и не праат никад па незнам...
А иначе по 2 сезони коа играм со Сандерленд - ме побараа за селектор на Македонија. Чудно онака...
И шо е финтата да не ти ги зема бордот?Абе со Победа игра (Викторија на менаџеров), ама стадионот го пишува дека е од 11ти и зато не можам ни да го проширувам ни да го подобрувам, а почна и претесен да станува. А дури ја научив финтата за да не ми ги земаат играчите со дозвола од бордот, а без моја, појде една добра екипа, ама сеа ја научив лекцијата и си имам дрим тим со просечна старост од 21 година
Па она asking price му го поставуваш на некоја сума, јаз за секој случај на голема сума го поставувавИ шо е финтата да не ти ги зема бордот?
Да, пиши на Гугл Football Manager 2011 11.3 patch и симни го тој и почни со игра Земи го Челзи најдобро, познат ти е клубот, формацијата, додека да навикнеш ако прв пат играш Менаџер а ако си ги играл прошлите верзии ок е, не се разликува нешто многу.It's time to move from FIFA Manager Mode to Football Manager, ајде сега дајте упатство што како да правам, ко за почеток ја симнувам играва од замунда, ми треба ли некои пачеви?
Нене, првпат играм Фудбал Менаџер, до сега сум играл Менаџер Моуд интегрирани во ФИФА што беа, сефте ми е ова, се надевам дека е интересно )Да, пиши на Гугл Football Manager 2011 11.3 patch и симни го тој и почни со игра Земи го Челзи најдобро, познат ти е клубот, формацијата, додека да навикнеш ако прв пат играш Менаџер а ако си ги играл прошлите верзии ок е, не се разликува нешто многу.
Е му го кажа сеа -.-4-3-3 Бе брат што ќе ти посебна тактика за тоа