Football Manager 2011

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Абе муабето е со истио да ја менаџирам, тоа ми е целта. Али нвм за тоа. Да ве прашам уште нешто, колку ви треба време за да ви направат стадион во Македонска лига?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе муабето е со истио да ја менаџирам, тоа ми е целта. Али нвм за тоа. Да ве прашам уште нешто, колку ви треба време за да ви направат стадион во Македонска лига?
Јас освоив ЛШ со Вардар и 5 двојни титули по ред па уште не ме сакаат за менаџер и ставаат некои анонимуси кои што се асистенти менаџери на Пелистер или Металург. Стадион незнам, Филип 2ри е голем стадион и не праат никад па незнам...

А иначе по 2 сезони коа играм со Сандерленд - ме побараа за селектор на Македонија. Чудно онака...

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Јас освоив ЛШ со Вардар и 5 двојни титули по ред па уште не ме сакаат за менаџер и ставаат некои анонимуси кои што се асистенти менаџери на Пелистер или Металург. Стадион незнам, Филип 2ри е голем стадион и не праат никад па незнам...

А иначе по 2 сезони коа играм со Сандерленд - ме побараа за селектор на Македонија. Чудно онака...
Абе со Победа игра (Викторија на менаџеров), ама стадионот го пишува дека е од 11ти и зато не можам ни да го проширувам ни да го подобрувам, а почна и претесен да станува. А дури ја научив финтата за да не ми ги земаат играчите со дозвола од бордот, а без моја, појде една добра екипа, ама сеа ја научив лекцијата и си имам дрим тим со просечна старост од 21 година

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.376
Поени од реакции
5.468
Од каде можам да ја слезам играта ??

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Абе со Победа игра (Викторија на менаџеров), ама стадионот го пишува дека е од 11ти и зато не можам ни да го проширувам ни да го подобрувам, а почна и претесен да станува. А дури ја научив финтата за да не ми ги земаат играчите со дозвола од бордот, а без моја, појде една добра екипа, ама сеа ја научив лекцијата и си имам дрим тим со просечна старост од 21 година
И шо е финтата да не ти ги зема бордот?

A

Auditore

Гостин
It's time to move from FIFA Manager Mode to Football Manager, ајде сега дајте упатство што како да правам, ко за почеток ја симнувам играва од замунда, ми треба ли некои пачеви?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
It's time to move from FIFA Manager Mode to Football Manager, ајде сега дајте упатство што како да правам, ко за почеток ја симнувам играва од замунда, ми треба ли некои пачеви?
Да, пиши на Гугл Football Manager 2011 11.3 patch и симни го тој и почни со игра :) Земи го Челзи најдобро, познат ти е клубот, формацијата, додека да навикнеш ако прв пат играш Менаџер а ако си ги играл прошлите верзии ок е, не се разликува нешто многу.

A

Auditore

Гостин
Да, пиши на Гугл Football Manager 2011 11.3 patch и симни го тој и почни со игра :) Земи го Челзи најдобро, познат ти е клубот, формацијата, додека да навикнеш ако прв пат играш Менаџер а ако си ги играл прошлите верзии ок е, не се разликува нешто многу.
Нене, првпат играм Фудбал Менаџер, до сега сум играл Менаџер Моуд интегрирани во ФИФА што беа, сефте ми е ова, се надевам дека е интересно :))
Фала многу :*

Член од
1 април 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ima zainteresirani da igrame online? Moze da se dogovorime poveke lugje, ke bide interesno. Vaka stanuva dosadno, si go jacas timot a drugite stanuvaat se poslabi... Se nadevam ke ima zainteresirani... Pozdrav
--- надополнето: Aug 29, 2011 2:29 AM ---
Sega vidov deka veke nekoi clenovi pocnale da igraat online, ima li sansi da vi se pridruzam nekako?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Едвај чекам да искочи 12кава, со Арсенал би било најинтересно да се игра, исто како што беше со Ливерпул на 10ката.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
4-3-3 Бе брат што ќе ти посебна тактика за тоа
Е му го кажа сеа -.-

Не е само 4-3-3 да ги наредиш, туку треба да наместиш улогите на позициите кои ги имаат, да наместиш тактика за цел тим...Не е само Standard и аутоматик па шибај...

Kajgana Shop

На врв Bottom