- Член од
- 11 јуни 2010
- Мислења
- 230
- Поени од реакции
- 74
http://www.eurobasket2011.com/en/cid_4,w7QjPeH-M,ty138LH2l3.teamID_2604.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2011.roundID_7526.playerID_37960.htmlНе се плука по никого освен по него.Не мислев генерално за сите.За мене што и да направат пак ќе бидат херои и радо ќе ги пречекам на аеродром.
Зборот ми беше дека за сите Самарџиски е дрво од играч.Џабе му е висината и џабе му е масата која ја има.Искрени да бидеме,да не се лажеме.Е сега кога најверојатно Тоше нема да игра,ајде да видиме дали ние сме грешеле или сме биле во право.
--- надополнето: Sep 11, 2011 1:12 AM ---
Колку поени имаше Самарџиски денеска и колку скокови?Или ако сакаш дај ми целосна статистика од првенствово да видиме што направил тој.
Види и каква минутажа има.... јас не викам дека е ЗВЕР ама ти викам дека не е за вреѓање и напаѓање.... тоа ни се играчите од 2 Милијони народ и нив треба да ги бодриме, сигурно повеќе направил за Македонија од тебе или од мене.
Малку повеќе самодоверба да има и ќе биде супер!
(Инаку што е до мене најголем антиталент во репрезентацијата е Чековски, ако го пратите подобро како игра ке видите....инаку тој е полу професионалец можеш по кафани да го видиш често, само работата е што збичи неколку тројки со Грција и му се крена самодовербата и сеа нормално игра подобро). Самодовербата е многу битна работа, често тој што има повеќе самодоверба победува а не тој што има повеќе квалитет.