Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

A

Auditore

Гостин
Има ли некое инфо за повредата на Гечевски, нешто конкретно, до кога ќе отсуствува или јок?

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Реков ја дека не треба да се форсира многу...Сеа без Гечевски ќе биде за никаде :/

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Прашање беше воопшто дали Гечевски ќе игра на ЕвроБаскетот и еве дојде, помгно на Македонија КОЛКУ ШТО МОЖЕШЕ ДЕКА видовме сите како трчаше едвај се движеше и пак даде се од себе.

Ако не игра натамо немора да значи дека Македонија нема да постигне уште повеќе така да немојте со негативни коментари, одиме понатамо се што ќе постигнеме е успех повеќе..... и да ги изгубиме сите до крај пак е успех! Никој не го очекуваше ова.... :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Прееска во живо не се слушаше толку,ама сега на снимкава слушам каков звук пушти при паѓањето ,не сакам да замислам каква болка осетил.
Ама најмногу почит за него играше квалификации со скршен нос ,сега со повредени нозе ЅВЕР!
Вечерва на Самарџиски да му пуштат снимки од Гечевски како се бореше целиот испокршен ,можда ќе примит нешто во таа црпката и нема да се понашат феминизирано под кош!

В

Вори

Гостин
Лошо ќе биде ако не игра Тоше,дефинитивно.
Ги гледам русиве и искрено цела екипа им се Мозгов и Кириленко.Овој првиов некако повеќе ме плаши.
Сакам да ги победиме и да ја избегнеме Литванија,ќе биде претешко но јас верувам и во уште една победа.
Сега е редот на Самарџиски.Да видиме дали заслужува толку да е плукан или не.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.970
Поени од реакции
16.341
Лошо ќе биде ако не игра Тоше,дефинитивно.
Ги гледам русиве и искрено цела екипа им се Мозгов и Кириленко.Овој првиов некако повеќе ме плаши.
Сакам да ги победиме и да ја избегнеме Литванија,ќе биде претешко но јас верувам и во уште една победа.
Сега е редот на Самарџиски.Да видиме дали заслужува толку да е плукан или не.
Нема што да се плука.
Доволно е и ова што го направија, дури мислам после повредата на Гечевски, ќе бидат и по мотивирани нашите за игра.
Со кој и да играме во 1/4 финалето не треба однапред да го предадиме, и треба да се бориме до крај, барем колку-толку да го оправдаме местото меѓу осумте најдобри во Европа , да не бидат за џабе овие две фази кои ги изигравме на највисоко можно ниво, со исклучок на Црна Гора...
Дали со Турција/Србија или Литванија, не ни менува многу на нас.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Јас не знам зошто го критикуваат Самарџиски толку, добро изигра денеска со исклучок на крајот кога му се одби топката од нога и заеба напад за победа.

Инаку мислам дека и Гечевски да влезе (целиот испокршен) нема да може да изигра многу добро како што некокаш знаел. Јас верувам во Самарџиски, помлад е, поиздржлив, повисок, покрупен и не се сеќавам некој голем кикс пред кош да направил. Само му фали малку самодоверба.... се гледа дека се плаши малце да не згреши и тогаш најлесо е да згрешиш.... малку повеќе да верува во себе и мислам дека ќе помогне многу.....

Инаку ако ни падне Литванија ќе ни биде многу тешко, а мислам дека со Србија (не играат Србите многу добро во моментов) би можеле да изненадиме и после полни со самодоверба да видиме што може да се прави за медал. Мора со Русија да се победи, ако остават срце на терен и дадат се од себе предвидувам шок натпревар така да спремите апчиња за смирување..... :D

В

Вори

Гостин
Нема што да се плука.
Доволно е и ова што го направија, дури мислам после повредата на Гечевски, ќе бидат и по мотивирани нашите за игра.
Со кој и да играме во 1/4 финалето не треба однапред да го предадиме, и треба да се бориме до крај, барем колку-толку да го оправдаме местото меѓу осумте најдобри во Европа , да не бидат за џабе овие две фази кои ги изигравме на највисоко можно ниво, со исклучок на Црна Гора...
Дали со Турција/Србија или Литванија, не ни менува многу на нас.
Не се плука по никого освен по него.Не мислев генерално за сите.За мене што и да направат пак ќе бидат херои и радо ќе ги пречекам на аеродром.
Зборот ми беше дека за сите Самарџиски е дрво од играч.Џабе му е висината и џабе му е масата која ја има.Искрени да бидеме,да не се лажеме.Е сега кога најверојатно Тоше нема да игра,ајде да видиме дали ние сме грешеле или сме биле во право.
--- надополнето: Sep 11, 2011 1:12 AM ---
Јас не знам зошто го критикуваат Самарџиски толку, добро изигра денеска со исклучок на крајот кога му се одби топката од нога и заеба напад за победа.

Инаку мислам дека и Гечевски да влезе (целиот испокршен) нема да може да изигра многу добро како што некокаш знаел. Јас верувам во Самарџиски, помлад е, поиздржлив, повисок, покрупен и не се сеќавам некој голем кикс пред кош да направил. Само му фали малку самодоверба.... се гледа дека се плаши малце да не згреши и тогаш најлесо е да згрешиш.... малку повеќе да верува во себе и мислам дека ќе помогне многу.....

Инаку ако ни падне Литванија ќе ни биде многу тешко, а мислам дека со Србија (не играат Србите многу добро во моментов) би можеле да изненадиме и после полни со самодоверба да видиме што може да се прави за медал. Мора со Русија да се победи, ако остават срце на терен и дадат се од себе предвидува шок натпревар така да спремите апчиња за смирување..... :D
Колку поени имаше Самарџиски денеска и колку скокови?Или ако сакаш дај ми целосна статистика од првенствово да видиме што направил тој.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.970
Поени од реакции
16.341
Не се плука по никого освен по него.Не мислев генерално за сите.За мене што и да направат пак ќе бидат херои и радо ќе ги пречекам на аеродром.
Зборот ми беше дека за сите Самарџиски е дрво од играч.Џабе му е висината и џабе му е масата која ја има.Искрени да бидеме,да не се лажеме.Е сега кога најверојатно Тоше нема да игра,ајде да видиме дали ние сме грешеле или сме биле во право.

Колку поени имаше Самарџиски денеска и колку скокови?Или ако сакаш дај ми целосна статистика од првенствово да видиме што направил тој.
Не го оправдувам ни јас Самарџиски, ме нервира и мене кога неможи да закуца и се плаши како пи*чка од противничките играчи, а со неговата маса треба да ги разбие сите.
Ама океј, не му земам за зло, и натпреварите ќе ги гледам малце по опуштено (си велам :)) ..барем мечот со русите.

Kajgana Shop

На врв Bottom