- Член од
- 11 јуни 2010
- Мислења
- 230
- Поени од реакции
- 74
Не се плука по никого освен по него.Не мислев генерално за сите.За мене што и да направат пак ќе бидат херои и радо ќе ги пречекам на аеродром.
Зборот ми беше дека за сите Самарџиски е дрво од играч.Џабе му е висината и џабе му е масата која ја има.Искрени да бидеме,да не се лажеме.Е сега кога најверојатно Тоше нема да игра,ајде да видиме дали ние сме грешеле или сме биле во право.
--- надополнето: Sep 11, 2011 1:12 AM ---
Колку поени имаше Самарџиски денеска и колку скокови?Или ако сакаш дај ми целосна статистика од првенствово да видиме што направил тој.
http://www.eurobasket2011.com/en/ci....season_2011.roundID_7526.playerID_37960.html
Види и каква минутажа има.... јас не викам дека е ЗВЕР ама ти викам дека не е за вреѓање и напаѓање.... тоа ни се играчите од 2 Милијони народ и нив треба да ги бодриме, сигурно повеќе направил за Македонија од тебе или од мене.
Малку повеќе самодоверба да има и ќе биде супер!

(Инаку што е до мене најголем антиталент во репрезентацијата е Чековски, ако го пратите подобро како игра ке видите....инаку тој е полу професионалец можеш по кафани да го видиш често, само работата е што збичи неколку тројки со Грција и му се крена самодовербата и сеа нормално игра подобро). Самодовербата е многу битна работа, често тој што има повеќе самодоверба победува а не тој што има повеќе квалитет.
))
Инаку тешко ни се пишува без Гечевски, статистиката вели дека кога тој не игра губиме
Ама се надевам дека ќе ја срушиме таа традиција. Што се однесува до другите Атнич најверојатно пак ќе игра 40 Мин