Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Ми стана навика веќе да победуваме. Сеедно ми станува. НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ШТО СЕ ДЕШАВА!!!
Кај гледа Словенецов бе ?
и мене искрено да ти кажам ама ако само нека продолжат вакаМи стана навика веќе да победуваме. Сеедно ми станува. НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ШТО СЕ ДЕШАВА!!!
Шознам ама ептен восхитувачка му е фацата....Кај гледа Словенецов бе ?
...па добро бе брат, треба веќе на сите да ни стане јасно дека сите новосоздадени од поранешна југославија демек некогаш „братски“ а сега комшиски држави, не можат да сватат што се случува, што тоа прави Македонската кошарка на ова Европско првенство,..... Овој успех на Македонскава кошарка сите тие (помалку или повеќе сакаа да го „заборават“ како лош сон. Арно ама за нивна жал ова е јаве-ова не е сон. Македонската кошарка (што и да се случи на овој ЕвроБаскет шампион), веќе се вивна во височините...)абе србиве ке пукнат од мука и коментатори и се цело време Мекејлеб ова Мекејлеб она јес да е ѕвер али не игра сам
Шо чекаш, србите да речат браво Македонија, браво македонци. Па тие отсекогаш на нас гледале со омаловажување Нинџо славна. само ние сме имале (а за жал и сеуште ги имаме) своеврсни будали кој на гостувања на нивните фудбалски клубови во мечовите против ВАРДАР во скопје, доаѓале на стадион да навиваат за ЦЗ и Партизан...Епа да ми го онакво србиве сеа со насловиве. I Slovenci bez leka za Mekejleba!, EP: Nova simultanka Mekejleba
Не дека му го најдоа лекот, ама баш денеска најмал учинок имаше Бо... требало друг наслов.
Шо чекаш, србите да речат браво Македонија, браво македонци. Па тие отсекогаш на нас гледале со омаловажување Нинџо славна. само ние сме имале (а за жал и сеуште ги имаме) своеврсни будали кој на гостувања на нивните фудбалски клубови во мечовите против ВАРДАР во скопје, доаѓале на стадион да навиваат за ЦЗ и Партизан...Епа да ми го онакво србиве сеа со насловиве. I Slovenci bez leka za Mekejleba!, EP: Nova simultanka Mekejleba
Не дека му го најдоа лекот, ама баш денеска најмал учинок имаше Бо... требало друг наслов.