Maкедонија - Словенија, 10.09, 17:00

M

Mario Gómez

Гостин
Нека се штедат утакмицава, после оваа утакмица ќе има уште 4 утакмици до крај, без разлика на понатамошните резултати од утакмиците. Ептен е густ распоредов. Математиката е ваква, ако изгубиме помалку од 12 разлика со Словенија, и ја изгубиме последната со Русија, а Русија вечер ги тепа грците, ние сме втори. Втората математика е да се тепа утре со Русија и да сме први. Добро е што другата група завршуваат 1 ден пред нас, па наше ќе биде дали ќе гледаме да победиме со Русија.
То е то, денес ќе ги гледам релаксирачки, без пцуење и нервирање. Да се надеваме дека Русија ќе тепа и дека барем второто место ќе ни е загарантирано. И ќе играме понеделник со Русија за прво.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Се некако ми оди натаму дека ќе ги тепаме Словенците...
Подобро со нив да се испукаме,отколку со Русите....
Мислам дека со нив имаме повеќе шанси да тепаме отколку со Русите....
Плус Русите фатија залет,па ќе биди многу тешко да ги тепаме во понеделник...
А Словенците не се во ритам,досега ништо не покажаа...
Се надевам на добра игра денес,дека ќе нема калкулации и ќе се оди на победа...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.995
Поени од реакции
74.147
Уште подобро за нас ќе биде да ги тепаме Словенците и Грција вечер да ја победи Русија. Пошто ги згазивме Грците со 14 разлика, во еден таков триаголник Македонија-Грција-Русија (кој би се направил ако Грците ги тепаат и Русија и Грузија, ние ја тепаме Словенија а изгубиме од Русија), пак ќе можеме да калкулираме поради тие +14.
Тоа ни е подобра опција, да ја тепаме Словенија, Грција да ја тепа Русија, и да калкулираме со кош разликата при евентуален пораз од Русија;)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
А што кажале на канал5,не бев во тек.Ај ако некого не го мрзи нека напише накратко!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.093
Уште подобро за нас ќе биде да ги тепаме Словенците и Грција вечер да ја победи Русија. Пошто ги згазивме Грците со 14 разлика, во еден таков триаголник Македонија-Грција-Словенија (кој би се направил ако Грците ги тепаат и Русија и Грузија, ние ја тепаме Словенија а изгубиме од Русија), пак ќе можеме да калкулираме поради тие +14.
Тоа ни е подобра опција, да ја тепаме Словенија, Грција да ја тепа Русија, и да калкулираме со кош разликата при евентуален пораз од Русија;)
Мислиш на круг Македонија-Русија-гејците ? За 1во место и покрај пораз од Русија или ?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Колку и да сме сигурни, одиме на ПОБЕДА!
Илиевски сакам да го видам на клупа бар 50% од утакмицава! Човекот нема сила да се движи веќе не па да поентира!
МАКЕДОНИЈА!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.093
Е така можи......ме збуни со тоа Словенија што си ја напишал наместо Русија. Ама и вака можи. Денес да си завршиме работа само колку јужниве ќе тепаат вечер не знам

Член од
14 април 2010
Мислења
4.697
Поени од реакции
6.070
Денес ќе си играат самите за себе за мене се шампиони веќе , како ќе се начукам денес ако победат они и вардар уф уф уф тоа ќе биде лудо и еве еден поздрав до кошаркарите

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дајте линк за Македонија-Словенија, не е за мене, треба на едно другарче во странство да му дадам... Фала :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Јас идам пред малите екрани се читаме на полувреме.

Kajgana Shop

На врв Bottom